medrek.se

Vill du arbeta som ambulanssjuksköterska i Åre i vinter?

Ansök nu

Vill du arbeta som ambulanssjuksköterska i Åre i vinter?

Arbetsplatsbeskrivning

Ambulanssjukvården i Åre och Järpen söker fem nya medarbetare till vikariat för arbete under vintersäsong och sommar. Vi söker dig som vill bedriva avancerad prehospital sjukvård där den medicinska behandlingen påbörjas hos patienten vid akut sjukdom eller olycka.

Under såväl vinter- som sommarsäsongen befinner sig många turister i Åreområdet för att njuta av fjällvärlden i form av skidåkning, snöskoter m.m och under sommar är det bland annat downhill och vandring som lockar. Detta innebär att ambulansen får hantera mycket trauman och bland annat vintersportsrelaterade skador som tex frakturer. Arbetet ger dig unika upplevelser utifrån de möten och skilda situationer du ställs inför. Vårt stora och varierade uppdrag ger dig som ambulanssjuksköterska stora möjligheter att utvecklas i din profession. I Åreområdet har vi under vintersäsong två dagbilar som en ”förlängd arm” till Ambulansen Järpen och vi har ett nära samarbete med de mottagningar och hälsocentraler som finns i närheten. Du kommer även att samverka med skidpatruller, ambulanshelikopter, räddningstjänst och fjällräddning. På sommaren utgår all ambulans ifrån Ambulansen i Järpen.

Inom ambulanssjukvården jobbar vi nära varandra och i team. Vi bidrar med vår expertis, bidrar med förbättringsförslag för att ständigt förbättras och har alltid patientens bästa i fokus.

Är du den medarbetaren vi söker efter och som kanske vill testa på något annat och jobba i Åre och Järpens vackra miljöer? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som ambulanssjuksköterska utför du vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ambulanssjukvården.

För oss är det viktigt att ge adekvat utbildning till våra medarbetare. Inledningsvis erbjuder vi dig ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i ambulanssjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i ambulanssjukvård sedan tidigare.

Körkort med lägst B-behörighet är ett krav, men vi ser gärna att du har C-behörighet. Som ambulanssjuksköterska behöver du även ha utryckningsförarutbildning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet där ett flexibelt förhållningssätt till att arbeta under ändrade omständigheter och i ett varierande arbetstempo liksom förmåga att kunna arbeta självständigt, kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter och fatta egna beslut är viktiga inslag.

Stora krav ställs på medicinska kunskaper, problemlösningsförmåga och fysisk uthållighet då fystester förekommer vid nyanställning och därefter var tredje år.

Som ambulanssjuksköterska är du ansvarsfull och trygg i din yrkesroll. Ditt arbetssätt präglas av att ha patienten och patientsäkerheten i fokus. Utifrån ett etiskt förhållningssätt har du ett gott bemötande.

Vidare förutsätter vi att du har god samarbetsförmåga, att du trivs med att arbeta i team och att du aktivt bidrar med dina kunskaper och till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi värdesätter att du är intresserad av att utvecklas i din profession samt att vara delaktig i att vidareutveckla vår verksamhet.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: 2023-12-18 eller enligt överenskommelse tom 2024-08-31.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Marie Larsson
Enhetschef Åre/Järpen Ambulans
Telefon:
Email: marie.c.larsson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Torbjörn Lennartsson
Vårdförbundet
Telefon:
Email: torbjorn.lennartsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/706/2023
Sista ansökningsdag: 2023-10-01

Dela detta jobb

Vill du arbeta som ambulanssjuksköterska i Åre i vinter?

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård