medrek.se

Vi söker en tandläkare till Tandakuten i Östersund

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-10-01

Ansök nu

Vi söker en tandläkare till Tandakuten i Östersund

Arbetsplatsbeskrivning

Här erbjuds du som har erfarenhet och är trygg i din yrkesroll en rolig och utvecklande utmaning.

Som tandläkare på Tandakuten kommer du fylla en viktig uppgift och bli uppskattad, då kliniken förbättrar tillgängligheten till tandvård för patienter med akuta besvär.
Tandakuten ligger vägg i vägg med Folktandvården Campus, och bemannas under veckorna av mestadels fast anställd personal och under helgerna av personal från hela verksamheten.

Tjänstgöringen kan kombineras med anställning på någon av våra andra kliniker.

Arbetsbeskrivning

Som tandläkare Tandakuten arbetar du med både vuxen- och barntandvård. Tjänstgöring på en jourklinik innebär att du som söker förväntas ha yrkeserfarenhet och att du är trygg i din yrkesroll. Vi vill att du är flexibel och har förmågan att skapa goda relationer med såväl övriga medarbetare som patienter. Vi ser gärna att du uppskattar rollen som handledare till mer oerfarna kollegor. På Tandakuten planeras nyutexaminerade att få göra del av sin introduktion.

Personlig och yrkesmässig utveckling är viktigt. Du erbjuds därför att i dialog med din chef årligen göra en plan för individuell kompetensutveckling.

Kvalifikationer

- Svensk tandläkarlegitimation.
- Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
- Professionell i din yrkesroll.
- Övriga språkkunskaper är ett plus liksom kunskap i T4.
- Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
- Erfarenhet krävs.

Andra uppgifter

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet.
I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Folktandvården Tandakuten ligger på campusområdet i Östersund och öppnades i september 2018. Tandakuten har tre behandlingsrum, reception och väntrum. Övriga utrymmen delas med Folktandvården Campus.

Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag med mera.

Ring oss gärna så berättar vi mer!
Varmt välkommen med din ansökan.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid,
Tillträde: Deltid 30- 40%, tjänstgöringsgrad kan diskuteras och kombineras med tjänstgöring på annan klinik inom Folktandvården i Region Jämtland Härjedalen. Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Berit Holmquist Bodemyr
Enhetschef/verksamhetschef
Telefon: 063-14 24 27, 070-201 07 05
Email: berit.bodemyr@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Per-Ola Malmström-Blom
Övertandläkare
Telefon: 063-14 71 52
Email: per-ola.malmstrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/679/2023
Sista ansökningsdag: 2023-10-01

Dela detta jobb

Vi söker en tandläkare till Tandakuten i Östersund

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård