medrek.se

logga

Undersköterskor till Strokeenheten/NAVE, Danderyds sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-09-29

Ansök nu

Undersköterskor till Strokeenheten/NAVE, Danderyds sjukhus

Har du intresse för neurologi och akutsjukvård? Söker du en spännande, lärorik och utmanande arbetsplats där du kan bygga på din kompetens inom en verksamhet med olika vårdnivåer? Vi söker både dig med gedigen kompetens inom neurologisk övervakning och även dig som är nyutbildad och vill vidareutvecklas inom en spännande verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter.

Vårt anställningserbjudande
Avdelning 73 och NAVE (neurologisk akutvårdsenhet) består av tolv vårdplatser för akut strokesjukvård och för närvarande tre övervakningsplatser för patienter i behov av neurologisk övervakning. Vi ansvarar även för sjukhusets strokelarmskedja och har ett fristående larmteam med huvuduppdrag att hantera strokelarm. Nu planerar vi att utöka våra övervakningsplatser och behöver bli fler.

  • Hos oss kommer du känna dig trygg och få hjälp! Varje arbetspass bemannas alltid med erfarna kollegor som kan ge stöd och råd.

  • Du har inom en och samma enhet möjlighet att rotera på tre olika positioner; arbete inom vårdlag med akut strokesjukvård, arbete som larmundersköterska eller arbete med övervakningsvård på NAVE.

  • Vi erbjuder strokekompetensutbildning vilket resulterar i tre högskolepoäng.

  • Enheten tillhandahåller ett helt våningsplan, lokalerna för våra NAVE-platser är nyrenoverade och vi har god tillgång till patientnära administrativa ytor, vilket också bidrar till en bra arbetsmiljö.

  • Inom vårt verksamhetsområde finns förutsättningar för dig att utvecklas i din profession som undersköterska.

  • Om du är intresserad av och vill utveckla din kompetens inom övriga neurologiska sjukdomar finns möjlighet att rotera till vårt verksamhetsområdes neurologiska avdelningar, avdelning 72 och avdelning 78.

  • Både som nyexaminerad och erfaren undersköterska kommer du hos oss få värdefull kompetens och erfarenhet som bidrar till att du växer och utvecklas i din roll. Vår organisation med olika inriktningar på den vård vi ger och olika positioner kommer ge dig ett helhetsperspektiv över vårdarbetet och möjlighet att utvecklas genom att stötta och guida i vårdarbete samt nya kollegor.

  • Du får möjlighet att komma in i en glad och trygg arbetsgrupp där kompetenta kollegor och chefer har mångårig erfarenhet inom neurologi, akutsjukvård och ledarskap.

  • Du kommer till en enhet och ett verksamhetsområde med stark samanhållning där vi stöttar och hjälper varandra, arbetar hierarkilöst och där vi umgås över professioner.

  • Du får personligt anpassad inskolning och introduktionskurs inom neurologi.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

Arbetsbeskrivning
Du kommer att starta din introduktion hos oss genom att börja jobba inom vårdlaget där du är delaktig inom vården för 6 patienter. Där ansvarar du för basal omvårdnad, kontrollerar vitala parametrar, lär dig arbeta i team med mera. När du blivit varm i kläderna och efter avstämning med vårdenhetschef kommer du att få larminskolning. Därefter får du NAVE inskolning där du vårdar patienter som är i behov av neurologisk övervakning. Introduktionstrappan är individuellt anpassad och man ”slängs” inte in i något som man själv inte är bekväm i.

Kvalifikationer
Undersköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift Erfarenhet inom akutsjukvård och/eller neurologi är meriterande Meriterande är också erfarenhet av andningsvård och/eller intensivvård

Vänligen bifoga CV och personligt brev.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill möta patienter i det akuta skedet, är lösningsorienterad och trivs med teamarbete. Du motiveras av att arbeta i en organisation i förändring, där du får medverka till vård- och verksamhetsutveckling och därmed själv utvecklas i din roll som undersköterska. Du bör vara bekväm med att arbetsmiljön snabbt kan förändras och att arbetsuppgifterna behöver omprioriteras p.g.a. akuta händelser. Detta medför krav på flexibilitet och förmåga att fatta nya beslut. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Är du intresserad utav vår verksamhet? Tveka inte att söka! Vi har möjlighet att anpassa inskolning och kompetensutveckling för att ge dig förutsättningar att arbeta och utvecklas i vår verksamhet.

Övrigt
Tillsvidaretjänst – dag/kväll eller natt

Ansökan
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Neurologi är ett verksamhetsområde som omfattar Neurologkliniken, Strokesektionen och Logopedkliniken. Vi har en omfattande öppen- och slutenvårdsverksamhet där vi vårdar patienter med sjukdomar som till exempel Parkinsons sjukdom, epilepsi, MS, ALS, stroke och TIA. Vi har det största antalet strokepatienter i hela landet.
 

Att söka jobb i Region Stockholm
Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

logga
Undersköterskor till Strokeenheten/NAVE, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB