medrek.se

logo

Undersköterskor till Daljunkaregården i Falun

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

Undersköterskor till Daljunkaregården i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

 Vi söker nu fem undersköterskor till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun

Daljunkaregården ligger centralt beläget i Falun. I huset finns det 41 lägenheter fördelat på fyra avdelningar. Varje avdelning har även en gemensam matsal och vardagsrum.

På entréplanet finns det en större samlingssal för gemensamma aktiviteter och social samvaro. På Daljunkaregården har vi ett utbud av aktiviteter varje dag.
Maten tillagas av kock på Daljunkaregården.

Verksamheten är bemannad med undersköterskor dygnet runt för att kunna tillgodose de omvårdnadsbehov som finns. Hälso- och sjukvårdsinsatser tillgodoses med sjuksköterskor som finns tillgängliga dygnet runt samt av arbetsterapeut, fysioterapeut och kurator efter behov. Läkarinsatser tillgodoses via vårdcentral i samarbete med Regionen.
 

Kvalifikationer:

Du ska vara utbildad undersköterska och som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Vill du vara med på denna utvecklingsresa hos oss på Daljunkaregården är du varmt välkommen med din ansökan till oss.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet ca 65 -80 % med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Daljunkaregården kontakta: Verksamhetschef, Anna Wikberg  Mail: anna.wikberg@ansvarochomsorg.se Telefon: 023-828 92

Dela detta jobb

logo
Undersköterskor till Daljunkaregården i Falun

Forenede Care