medrek.se

logga

Undersköterska till Kirurgmottagningen, Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-09-27

Ansök nu

Undersköterska till Kirurgmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Kirurgmottagningen i Sundsvall är en specialistmottagning som ingår i Länssjukvård somatik. Vi är en stor mottagning som utreder och genomför undersökningar och behandlingar i benign och malign kirurg. Vi har en nyrenoverad endoskopiverksamhet där vi genomför ordinära och avancerade skopier.

Vi söker nu undersköterskor för vikariat under ett år, med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på mottagningen kommer du bland annat att assistera vid olika undersökningar och ingrepp, där instrumenthantering och kontakt med medicinteknisk utrustning förekommer. Därutöver förekommer sedvanliga arbetsuppgifter som ansvar över behandlings och undersökningsrum. Vi arbetar dagtid måndag - fredag.

Vi på Kirurgmottagningen är ett sammansvetsat gäng där undersköterskor och sjuksköterskor har ett bra samarbete tillsammans med läkarna i teamet!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad undersköterska med goda kunskaper i det svenska språket. Har du erfarenhet av mottagningsarbete samt några års arbetslivserfarenhet inom kirurgi eller i yrkeslivet är det meriterande för vikariatet. Meriterande är även om du har erfarenhet av arbete i Systeam Cross. Som person är du trygg och stabil och du planerar, organiserar och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är självgående och driver ditt eget arbete framåt. Hos oss är samarbete viktigt och vi söker dig med god samarbetsförmåga och med en positiv inställning till arbetet och verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

När du inkommer med din ansökan ska du bifoga bevis om skyddad yrkestitel, betyg samt examensbevis/diplom.

Välkommen med din ansökan,
Urvalsarbete och intervjuer sker löpande, så ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-09-27

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jessica Hydling

Enhetschef

Telefon: 073-0521934

E-post: jessica.hydling@rvn.se

 

Birgitta Hammarstedt

Kommunal Västernorrland

Telefon: 010-442 97 61

E-post: rvn.m-norrland@kommunal.se

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Kirurgmottagningen, Sundsvall

Region Västernorrland