medrek.se

logo

Undersköterska till Kassakroken i Landskrona

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-10-14

Ansök nu

Undersköterska till Kassakroken i Landskrona

Forende Care driver verksamheter inom vård och omsorg i Sverige. Företaget är en del i den familjeägda Forenede koncernen som är ett av de största omsorgs och serviceföretagen i Norden.

Forende Care söker en  glad, engagerad och kreativ  undersköterska.

Kassakroken ligger centralt i Landskrona med promenadavstånd till Citadellparken och havet. 

Verksamheten inriktar sig på somatisk omvårdnad och har 41 lägenheter. 

Personalen vill göra skillnad för människor, samhället och framtiden. De trivs på jobbet, har kompetens och erfarenhet vilket skapar trygghet och trivsam gemenskap. Här arbetar omvårdnadspersonal, undersköterskor, samordnare, verksamhetschef, sjuksköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut som ger personcentrerad omsorg utifrån individuella behov och önskemål. Vi kvalitetssäkrar bland annat genom att arbeta i olika kvalitetsregister som till exempel Senior Alert och Palliativa registret.

Som medarbetare i Forenede Care arbetar du i en organisation där man vet att medarbetarna är företagets viktigaste resurs. Vi erbjuder dig möjligheter till kompetens- och karriärutveckling samt friskvårdsbidrag och personalförmåner. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö med bra kollegor. Hos oss får du möjlighet till omväxlande arbetsuppgifter och vidareutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad, kreativ och nyfiken på att vara med och vidareutveckla arbetssätten på Kassakroken. Du är utbildad undersköterska med erfarenhet inom liknande arbete och behärskar svenska i tal och skrift. Du tycker om att arbeta med äldre människor och behandlar alla med respekt, omtanke samt lika värde. Noggrannhet och ansvarstagande är några av dina ledord. 
För att du ska kunna få en tillsvidaretjänst som undersköterska ska du antingen gå direkt från en tillsvidaretjänst hos annan arbetsgivare eller ha fått ett yrkesbevis från Socialstyrelsen. 
Du ska ha god kunskap i det svenska språket både vad gäller tal och skrift. Du ska ha datorvana. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Arbetsuppgifter

Undersköterskor på Kassakroken ger personlig omvårdnad, omsorg och omtanke. I ditt uppdrag ingår att genomgå läkemedelsutbildning för att få en läkemedelsdelegering för att kunna hantera läkemedel. Du kommer även att dokumentera, upprätta genomförandeplaner. Som kontaktman till brukarna har ett gott och nära samarbete med närstående.

Tjänstgöringsgrad/arbetstid/tillträde

Tjänstgöringsgrad efter överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg.

Individuell lönesättning. Sex månaders provanställning tillämpas.

Utdrag ur belastningsregistret lämnas vid anställning. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Tillträde enligt överenskommelse eller snarast.

Kontaktperson

Berit Krömmelbein, verksamhetschef
E-post: beritkn@forenadecare.com
Tel: 0728-54 39 00

Vi undanber oss vänligt och bestämt alla samtal om annonserings och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

logo
Undersköterska till Kassakroken i Landskrona

Forenede Care