medrek.se

logo

Undersköterska till Äldreboende i Bergshamra Solna

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Undersköterska till Äldreboende i Bergshamra Solna

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

 

Vi söker nu undersköterskor för vikariat/tillsvidare anställning och timanställning till vår verksamhet Berga i Bergshamra Solna.

Berga ligger i närheten av Bergshamra centrum och med utsikt över Edsviken och Värtan. Vi är ett modernt äldreboende med tema konst och hantverk som vår profil. Vårt mål är att våra boende ska få uppleva en meningsfull och innehållsrik vardag. Vi har lägenheter på fem olika våningar med somatisk och demensinriktning.  

Kvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig. Du ska ha lätt för att kommunicera i tal och skrift. Dokumentation är en viktig del i arbetet. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Du ska ha kunskap i aktiviteters betydelse och kunna hålla egna aktiviteter på våningen. Du ska ha kunskap i måltidens genomförande och uppvärmning av mat servering och bakning.   

 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg och demensvård är meriterande

Övrigt: 

Arbetstid/Varaktighet timanställning/vikariat med tjänstgöring dag/kväll och helg. 

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Berga kontakta: Verksamhetschef, Angela Plambeck Mail: angela.plambeck@ansvarochomsorg.se Telefon: 072-2520640 eller enhetschef Karina Rosas Mail: karina.rosas@ansvarochomsorg.se Telefon: 072-2520647 

Dela detta jobb

logo
Undersköterska till Äldreboende i Bergshamra Solna

Forenede Care