medrek.se

logga

Timanställd undersköterska till Hjärtkliniken avd 94, Danderyds sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Timanställd undersköterska till Hjärtkliniken avd 94, Danderyds sjukhus

Vi söker dig, utbildad undersköterska, som vill jobba hos oss som timanställd. Du bör ha erfarenhet från hjärt/akutsjukvård, vårdavdelning eller liknande sedan tidigare. Varmt välkommen med ditt CV.

Avdelningen är en akutvårdsavdelning med 18 vårdplatser fördelat på tre vårdlag med inriktning ischemisk hjärtsjukdom. Vi har 6 patienter/ vårdlag och vi utreder och behandlar bröstsmärta, hjärtinfarkt och instabil angina. Flertalet av patienterna vårdas med hjärtövervakning. Vi samverkar väl med hjärtklinikens andra verksamheter, mottagningar och avdelningar. Vår patientgrupp är vuxna i alla åldrar vilket innebär en variation i medicinsk behandling och omvårdnad.

Kvalité och omvårdnadsarbete är ett viktigt fokus på kliniken och för oss. Vi arbetar med ständiga förbättringar där varje medarbetares synpunkter och förslag är en viktig del i vårt förbättringsarbete.

Som timanställd får du introduktion och schemat görs i samråd med våra bemanningsassistenter.

Vårt anställningserbjudande
Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

Arbetsbeskrivning
Sedvanliga omvårdnadsuppgifter på en akut hjärtvårdsavdelning, såsom EKG/ hjärtövervak, NEWS och olika provtagningar. Vi lägger stor vikt vid samarbete och det basala omvårdnadsarbetet. Jag ser dessa två delar som undersköterskans ansvar för att patientens välbefinnande ska kunna optimeras.

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning. Du bör ha erfarenhet från akutsjukvård alternativt avdelning och besitta grundläggande datakunskaper i Take Care.

Goda kunskaper i svenska språkets olika delar.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som känner dig trygg i din undersköterskeroll ev med något års erfarenhet av avdelningsarbete. Du behöver ha god samarbetsförmåga, flexibilitet och en positiv inställning samt arbeta strukturerat och effektivt utan att tumma på kvalitén. Du är ansvarsfull, har intresse för delaktighet och utveckling av omvårdnadsprocessen på avdelningen. Du behärskar det svenska språkets alla delar. Jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet och hoppas du kan bidra med arbetsglädje.

Ansökan
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Hjärtkliniken är en av Sveriges största sett till antal medarbetare och patienter. Vi har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Kliniken disponerar sex vårdavdelningar, två dagvårdsavdelningar, fyra interventionslab samt en stor öppenvårdsverksamhet. Fysiologkliniken bedriver diagnostik i framkant, har bland annat en omfattande ekokardiografi- och arytmiverksamhet, hjärt-MR, nuklearmedicin samt är ackrediterade enligt Swedac. Verksamhetsområdet bedriver internationellt ledande forskning och har en tradition av innovation och förbättringsarbete.

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus
Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm
Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

logga
Timanställd undersköterska till Hjärtkliniken avd 94, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB