medrek.se

logga

Tandläkare till Kramfors och Höga Kusten klinikerna, Folktandvården

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-10-31

Ansök nu

Tandläkare till Kramfors och Höga Kusten klinikerna, Folktandvården

Arbetsplatsbeskrivning
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker tandläkare till Kramfors och Höga Kusten klinikerna vilka ligger i vårt verksamhetsområde Ångermanland. Klinikerna ligger nära hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv. Vi har goda tåg och flygförbindelser. Klinikerna präglas av gott samarbete på och mellan klinikerna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat. I Kramfors är vi för närvarande fem medarbetare varav tre tandsköterskor, en tandläkare och en tandhygienist. I Höga Kusten har vi en tandsköterska och en tandhygienist.

Vi söker nu en tandläkare för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Vi bedriver modern och hälsoinriktad tandvård. Vi värderar ditt intresse för alla odontologiska områden högt. Du kommer att få arbeta med varierande arbetsuppgifter med både barn och vuxna. Teamtandvård bedrivs delvis på klinikerna vilket ger dig en möjlighet till nära samarbete med tandsköterska och tandhygienist. Detta då vi under hösten 2023 har team som kommer till klinikerna från Sollefteå och Örnsköldsviks kommun.

Här erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter bland annat i form av auskultationsprogram inom specialisttandvården.

Kvalifikationer
Du som söker har svensk tandläkarlegitimation med goda kunskaper i svenska språket i såväl tal och skrift. Vi söker dig som är en lugn och stabil person med fokus på rätt saker. Du arbetar bra med andra kollegor och har ett gott bemötande mot andra människor. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan,
Urvalsarbete och intervjuer sker löpande, ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning
Tillsvidare

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-10-31

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner
Anette Linné
Enhetschef
E-post: anette.linne@rvn.se

Kajsa Milsten
Tjänstetandläkarna
E-post: kajsa.milsten@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Tandläkare till Kramfors och Höga Kusten klinikerna, Folktandvården

Region Västernorrland