medrek.se

logga

Tandhygienist till FTV Kramfors och FTV Höga Kusten

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Tandhygienist till FTV Kramfors och FTV Höga Kusten

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

Kramfors kommun ligger i natursköna Ångermanland. Här finns många möjligheter för den som gillar sport och friluftsliv.
Klinikerna bildar ett verksamhetsområde med två andra kliniker, Härnösand, och Sollefteå. På Kramforskliniken är vi sju medarbetare, en tandläkare, en tandhygienist och fem tandsköterskor och på Höga kusten, fem medarbetare, två tandhygienister och tre tandsköterskor.

Nu söker vi dig som är tandhygienist och som vill bli en del av vårt team inom Folktandvården Kramfors och Folktandvården Höga kusten. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Du kommer att få arbeta både med barn- och vuxentandvård och personer med olika funktionsnedsättningar och speciella behov av stöd. Arbetsuppgifterna består av undersökningar, förebyggande munhälsovård och behandling av vissa tandsjukdomar. Du arbetar självständigt med patienten och i team med tandläkare och tandsköterskor.

Vi bedriver modern och hälsoinriktad tandvård och vi har ett utvecklat introduktions- och handledningsprogram för att du redan från första dag ska känna dig omhändertagen och som en i laget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandhygienist. Du som söker behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Körkort B erfordras.

Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. I och med att tjänsten innebär nära teamarbete ställs det krav på samarbetsförmåga och att du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har en vilja och förmåga att hjälpa andra. Som person är du även noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Låter detta som en intressant tjänst för dig?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-09-30

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anette Linné

Enhetschef

E-post: anette.linne@rvn.se

Jawad Kaftaro

Vision

E-post: jawad.kaftaro@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Tandhygienist till FTV Kramfors och FTV Höga Kusten

Region Västernorrland