medrek.se

ST-läkare med intresse av Nära vård till Frösö Hälsocentral

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-10-01

Ansök nu

ST-läkare med intresse av Nära vård till Frösö Hälsocentral

Arbetsplatsbeskrivning

Ta chansen att vara med och utveckla vår hälsocentral i omställningsarbetet mot Nära Vård. Det innebär bland annat ett personligt anpassat uppdrag med egen patientlista och ansvar för våra mest sköra äldre. Arbetssättet innebär ökade möjligheter till hembesök och därmed kunna förmedla trygghet till de patienter som behöver det bäst

Frösö hälsocentral ligger belägen på Frösön strax utanför stadskärnan, nära Storsjön med i nuläget ca 11.600 listade patienter. Vi har ett geografiskt upptagningsområde med både tätort och landsbygd. Vi har ansvar för tre SÄBO och ett välfungerande samarbete med kommunens distriktssköterskor i hemsjukvård. Frösö Hälsocentral har en stabil personalgrupp där vi genom RAK tar tillvara varandras kompetens och skapar bra förutsättningar för patienten. Vi är en välfungerande arbetsplats med bra rutiner, gott samarbete och engagemang blandat med en stor portion nytänk.

Vi har ett multimodalt team med sjukgymnast, psykologer, socionom, rehabkoordinator och läkare. Vi har distriktssköterskor med egna ansvarsområden som tillsammans med undersköterskor och medicinska sekreterare arbetar på toppen av sin kompetens. BVC, MVC och sjukgymnastiken är välbemannade med erfarna medarbetare och vi har två engagerade enhetschefer.

Vi satsar på distansoberoende teknik, vilket innebär ny variation och flexibilitet för dig på arbetet och det finns även möjlighet att till viss del kunna arbeta hemifrån. Inom primärvården i regionen finns ett mycket gott forskningsklimat. Vår FoU enhet kan bistå med stöd och vetenskaplig handledning tillsammans med främst Umeå Universitet.

Arbetsbeskrivning

En kombination av en engagerad studierektor, en bra ST-utbildning med lärande och fortbildning i fokus tillsammans med en trivsam arbetsplats med härliga kollegor kommer att ge dig en bra start i yrkeslivet. Som ST-läkare kommer du att ingå i ett team av läkare i olika faser av sitt yrkesliv. Vi satsar på strukturerade läkarmöten där vi, med stöd i vetenskap och evidens, delar med oss av vår erfarenhet och fortsätter att utveckla verksamheten. Hos oss möter du patienter i alla åldrar från BVC till äldrevård vilket ger dig en spännande bredd i arbetet. Du kommer att ha ansvar för ett geografiskt område med mottagningsbesök, hembesök, kvalificerade telefonbesök och videobesök. Enstaka distriktsläkarjourer ingår i arbetet. Inom ramen för din anställning finns möjlighet till sidouppdrag inom SÄBO, MVC, BVC.

Kvalifikationer

Leg. läkare

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga till samarbete och intresse för utveckling av arbetet.

Andra uppgifter

Urval sker löpande.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Cathrine Thand
Enhetschef
Telefon:
Email: cathrine.thand@regionjh.se
Namn: Ulrika Fjellstrand Nyman
Enhetschef
Telefon: 063-14 23 62
Email: ulrika.fjellstrand@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Linda Nilsson
Läkarföreningen
Telefon:
Email: linda.nilsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/578/2023
Sista ansökningsdag: 2023-08-31

Dela detta jobb

ST-läkare med intresse av Nära vård till Frösö Hälsocentral

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård