medrek.se

logga

Specialist i arbetsterapi inom medicin till Paramedicinska sektionen

Regioner
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Specialist i arbetsterapi inom medicin till Paramedicinska sektionen

Vårt anställningserbjudande

Vi är en stor grupp arbetsterapeuter som arbetar tillsammans på sjukhuset med patienter i slutenvården eller specialiserad öppenvård. Vi är indelade i tre grupper: medicingruppen, neurogruppen och ortopedgruppen. Vi söker nu dig som vill arbeta i medicingruppen.

Vi har idag ytterligare en specialist i Arbetsterapi inom Ortopedi som du kommer att arbeta nära. I vår kommer vi rekrytera ytterligare en specialist som då kommer att vara inom neurologi. Ni kommer tillsammans att bilda vårt specialistråd inom arbetsterapi.


Vi söker dig som gillar att arbeta i en kreativ miljö där din bedömning är viktig för patienten. Du behöver vara trygg att självständigt göra bedömningar och ibland arbeta under tidspress. Vi arbetar efter egna framtagna prioriteringar och hjälps åt i gruppen för att möta patientens behov av bedömningar inför utskrivning från sjukhuset.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

Arbetsbeskrivning

I ditt uppdrag som specialist kommer du vara med och utveckla arbetet utifrån framtagna fokusområden och gruppens behov. Du lägger upp och planerar ditt arbete själv i samråd med Arbetsterapins enhetschef. Du kommer även att ha andra specialister och kompetenta kollegor att bolla idéer med. Specialisttjänsten är framtagen med stöd av Region Stockholms kompetensstege för arbetsterapeuter i klinisk vård.

Arbetsuppgifterna på avdelningen består av att träffa inneliggande patienter på olika avdelningar på sjukhuset. Det kan vara ADL-bedömning, hjälpmedelsbedömning och utprovning av hjälpmedel samt kognitiv bedömning.

Kvalifikationer

Specialist i arbetsterapi.Erfarenhet från arbete på akutsjukhus är meriterande såväl som om du har en handledarutbildning.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel med god samarbetsförmåga. vidare är du strategisk och strukturerad.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Organisatoriskt tillhör du den Paramedicinska Sektionen som består av ca 70 medarbetare fördelade på fyra olika enheter inom Arbetsterapi, Fysioterapi och Nutrition. Här arbetar arbetsterapeuter, dietister och fysioterapeuter inom de flesta av sjukhusets verksamhetsområden, med både sluten-och öppenvård. Enheten har en bred kompetens inom respektive yrkesgrupp och kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

logga
Specialist i arbetsterapi inom medicin till Paramedicinska sektionen

Danderyds Sjukhus AB