medrek.se

logga

Sjuksköterska/undersköterska/BMA till Kliniskt forskningscentrum, Sundsvall

Regioner
Utgår

2023-10-15

Ansök nu

Sjuksköterska/undersköterska/BMA till Kliniskt forskningscentrum, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Verksamheten Forskning och Utbildning (FoU) är organisatoriskt placerat inom Hälso- och sjukvården i Region Västernorrland och har i uppdrag att stödja kärnverksamheterna gällande forskning och utbildnings relaterade aktiviteter. FoU är indelad i tre enheter: Enheten för forskning, Enheten för utbildning och Enheten för läkares utbildning och fortbildning. Tjänsten som forskningssjuksköterska är placerad vid Kliniskt forskningscentrum, Enheten för forskning, där för närvarande åtta medarbetare arbetar och vi är placerade vid Sundsvalls sjukhus.

Inom Kliniskt forskningscentrum arbetar studiesamordnare och forskningssjuksköteskor med uppdrag att ge stöd i planering och genomförandet av kliniska studier. Kliniskt forskningscentrum har ett nära samarbete med andra forskningsstödjande resurser inom Enheten för forskning och med klinikanställda forskningssjuksköterskor och är delaktig i utvecklingsarbetet för kliniska studier. Verksamheten är en del av den nationella och regionala infrastrukturen som samverkar för klinisk forskning: Kliniska studier Sverige - Forum Norr https://kliniskastudier.se/forum-norr

Just nu söker vi en sjuksköterska/undersköterska/BMA för forskningsstöd till vår verksamhet. Tjänsten avser ett vikariat på heltid med eventuell möjlighet till förlängning. Start sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska/undersköterska/BMA för forskningsstöd i Region Västernorrland skapar du möjligheter för den kliniska forskningen som bedrivs i regionen. Du kommer att planera, genomföra och administrera kliniska studier. I arbetet ingår provtagning, provhantering, testning och bedömning av medicinska data. Du kommer arbeta nära såväl forskare/prövare, monitor samt studiepatienter. Du har ett delat projektledaransvar av enskilda studier och arbetar även med att driva verksamhets- och utvecklingsarbete inom klinisk forskning. I uppdraget ingår ett samarbete med Kliniska studier Sverige - Forum Norr https://kliniskastudier.se/forum-norr

Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, undersköterska eller biomedicinsk analytiker och som har minst tre års erfarenhet av yrket. Har du utbildning inom Good Clinical Practice (GCP) är det meriterande för tjänsten. Även erfarenhet av arbete som forskningssjuksköterska eller egen forskning är meriterande. Tjänsten ställer krav på en god förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i tal och skrift, och en god IT-vana är en förutsättning för att klara arbetsuppgifterna.

Som person är du serviceinriktad och samarbetar väl tillsammans med andra. Du är engagerad, strukturerad och tar ansvar för din uppgift.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning
Vikariat

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-10-15

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner
Anna Sundström
Verksamhetschef
E-post: anna.sundstrom2@rvn.se

Kenneth Byström
Vårdförbundet
Telefon: 072-5330075
E-post: kenneth.bystrom@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska/undersköterska/BMA till Kliniskt forskningscentrum, Sundsvall

Region Västernorrland