medrek.se

Vill du vara med och arbeta tillsammans med oss på vår fina vårdcentral Valens Läkargrupp? Vi söker dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska och som vill jobba på en vårdcentral med en familjär känsla. 
Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med sedvanligt mottagningsarbete, telefonrådgivning, tidsbokning och triagering samt även vår digitala plattform Doctrin. Vi arbetar med journalsystemet PMO, vilket är meteriterande om du arbetat med sedan tidigare.

På vårdcentralen har vi diabetesmottagning, äldremottagning, astma/KOL- och vaccinationsmottagning.

Din profil:
Vi söker en kompetent och positiv kollega och ser gärna att du har erfarenhet av primärvård sedan tidigare. Vi lägger stor vikt att du tillsammans med dina kollegor bidrar till ett öppet och positivt arbetsklimat. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att arbeta självständigt samt har en god samarbetsförmåga med de övriga i teamet. Självfallet har du alltid patienten i fokus och du värnar om ett gott bemötande både i telefon och i det personliga mötet.

 
Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats. Hos oss har du möjlighet att utvecklas både gällande kompetens och på ett personligt plan. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidare anställning. Tjänstgöringsgrad 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef: Jennifer Wall, jennifer.wall@primavard.se
 
Om vårdcentralen: 
Valens Läkargrupp är en fullt utrustad vårdcentral. Vi har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och kvalitet på vård. På vår mottagning arbetar ca 25 personer och består av distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, sjukgymnaster, arbetsterapeut och kurator. Vi finns centralt i Trelleborg och vi har ca 8 500 listade patienter på Valen. Valens läkargrupp är en del av Prima Vård. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Sjuksköterska till Valens läkargrupp!

Företag Prima Vård AB
Regioner
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb