medrek.se

logga

Sjuksköterska till Ortopedmottagningen, Sundsvall

Regioner
Utgår

2023-10-15

Ansök nu

Sjuksköterska till Ortopedmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Ortopedklinikens mottagning, sekretariat, ortopedavdelning och operationsplanering vid Sundsvalls sjukhus tillhör länsverksamhet Ortopedi. Vi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar.

Vi är en liten enhet med stora ambitioner där man kan lära känna alla! Detta är ett fantastiskt jobb om man gillar att vara spindeln i nätet och tycker om att lägga pussel! Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde 2023-11-15 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Rollen innefattar operationsplanering för ortopedkliniken. Du kommer att vara den sammanhållande länken för planering av operationer, vilket innebär administrativt arbete såsom bokning, bevakning av väntelista till operation samt att vara kontaktperson till patienter som ska opereras. Du kommer även att ha ett samarbete med operatörer samt vårdområdets övriga operationsplanerare i Sollefteå och Örnsköldsvik.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 1års erfarenhet av yrket. Vi ser det som meriterande för tjänsten om du har tidigare erfarenhet från operationsplanering eller projektarbete samt god kännedom om ortopediska ingrepp. Har du god datavana och är duktig på excel samt har förmåga att snabbt sätta dig in i och hantera olika IT-system såsom System Cross och Orbit är även detta meriterande. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift samt har god engelska i tal. Har du ytterligare språkkunskaper är detta meriterande.

Vi söker dig som är strukturerad och på egen hand driver ditt arbete framåt. Du trivs i samarbetet med kollegor, där du skapar kontakt och underhåller relationer. Du är lugn, uppmärksam och har lätt för att prioritera rätt.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning
Tillsvidare

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-10-15

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner
Per Bergman
Enhetschef
Telefon: +4660182514
E-post: per.bergman@rvn.se

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950
E-post: peter.wallner@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Ortopedmottagningen, Sundsvall

Region Västernorrland