medrek.se

logga

Sjuksköterska till Medicinmottagningen, Örnsköldsvik

Regioner
Utgår

2023-10-01

Ansök nu

Sjuksköterska till Medicinmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Medicinmottagningen i Örnsköldsvik tillhör närsjukvårdsområde Norr. På mottagningen tar vi hand om alla patienter som tillhör de medicinska områdena Diabetes, Neurologi, Endokrinologi, Reumatologi och Gastroenterologi. Vi tar även hand om patienter som behöver medicinsk fotvård via vår fotvårdsspecialist. Verksamheten har ett tätt samarbete med Diagnostiskt Center.

Nu söker vi en sjuksköterska med placering inom Reumatologi och Gastroenterologi där man jobbar cirka 50% på vardera mottagningen. Inom både gastro- och remamottagningen finns det en sjuksköterska som jobbar 100% inom sitt område.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du dels självständigt men även i team tillsammans med läkare, undersköterskor och sekreterare. Vår arbetsplats präglas av teamarbete där man hjälps åt samtidigt som man arbetar självgående och jobbar för att driva verksamheten framåt på bästa sätt. Arbetsuppgifterna på mottagning består dels av telefonrådgivning, administrativa uppgifter som exempelvis kallelse av patienter och administrativt arbete i journal, men även patientbesök som läkemedelsinformationer och provtagningar. Arbetstid dagtid måndag-fredag, ledig helg och röda dagar. Tjänstgöringsgraden är heltid.

Vi vill att du ska känna dig trygg när du börjar hos oss, därför arbetar du dagligen tillsammans med erfarna kollegor och får lång och individuellt anpassad inskolning. Vi erbjuder även mentorskap under ditt första år som anställd hos oss. Vi har individuell lönesättning och erbjuder möjlighet till kompetensutveckling.

För dig som är intresserad av tjänsten kan vi även möjliggöra hospitering under ansökningstiden eller efter intervju där du får komma och vara med sjuksköterskan en dag för att få en inblick i verksamheten.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av mottagningsarbete. För tjänsten behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett gott och tillmötesgående bemötande och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så skicka gärna in din ansökan idag.

Tveka inte att höra av dig vid frågor eller funderingar!
Varmt välkommen med din ansökan.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-10-01

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Victoria Asplund

Vårdförbundet

Telefon: 073-2710282

E-post: victoria.asplund@rvn.se

 

Maria Lundin

Enhetschef

Telefon: 076-1372246

E-post: maria.lundin@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Medicinmottagningen, Örnsköldsvik

Region Västernorrland