medrek.se

logga

Sjuksköterska till MAVA/hjärtavdelning, Örnsköldsvik

Regioner
Utgår

2023-10-01

Ansök nu

Sjuksköterska till MAVA/hjärtavdelning, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

MAVA/Hjärtavdelning i Örnsköldsvik tillhör Närsjukvård Norra. Avdelningen har en inriktning mot kardiologi samt medicinsk akutsjukvård. Vi värdesätter högt att utveckla vår verksamhet och patientsäkerhet, kompetensutveckling och arbetsmiljö är viktiga för oss.

Just nu söker vi tv¨å sjuksköterskor! Tjänsten avser en tillsvidareanställning på MAVA i Örnsköldsvik. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i ett team tillsammans med undersköterskor och läkare. Du ansvarar för patientens omvårdnad, övervakning av vitala parametrar, läkemedelshantering samt genomförande av beslutad behandling. Arbetsuppgifterna varierar utifrån patienternas behov. På avdelningen vårdas tex patienter med ischemisk hjärtsjukdom, arytmier, hjärtsvikt samt internmedicinska patienter med exempelvis KOL, diabetes eller akuta infektioner.

Vad erbjuder vi?

-När du börjar hos oss får du en bra och lång inskolning
-Vi har även ett utarbetat mentorskap på avdelningen för sköterskor där du erbjuds personligt stöd och lärande från erfaren sjuksköterska.
-På avdelningen finns en handledningssjuksköterska som har som huvuduppgift att stötta och handleda personal dagligen i alla situationer som uppstår, från stort till smått.
- Vi erbjuder nyanställda sjuksköterskor att delta i utvecklingsåret för nya sjuksköterskor som KTC (klinisk träningscentrum) anordnar. Där utbildas du under året tillsammans med andra nya sjuksköterskor i kroppens olika organsystem samt erbjuds samtal med psykolog.
-Vi erbjuder möjlighet till kompetensutveckling inom såväl kardiologi som avdelningens övriga specialområden, exempelvis tolkning av telemetrier, utbildningar mm.
-Du som har CSN lån kan även få möjlighet till en avbetalning på lånet med 2000 kr under 24 månader.
-Individuella önskescheman med stor flexibilitet och med möjlighet till arbetstidsförkortning.
-Kompetenstrappa med ekonomisk ersättning för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser.
-Vi har individuell lönesättning,

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vi tror att du kommer bli en viktig del i vårt team oavsett erfarenhet i rollen som sjuksköterska. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du behöver kunna jobba två av fem helger samt dag- kvälls- och nattetid.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du som söker till tjönsten är en trugg och stabil person, även i stressituationer. Du arbetar strukturerat och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare har du god samarbetsförmåga och trivs att jobba tillsammans med andra.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-09-10

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Gabriella Persson

Enhetschef

Telefon: +4666087962

E-post: gabriella.persson@rvn.se

 

Mariell Christensson

Enhetschef

Telefon: +4666087962

E-post: mariell.christensson@rvn.se

 

Victoria Asplund

Vårdförbundet

Telefon: 073-2710282

E-post: victoria.asplund@rvn.se

 

Åse Sjöquist

Enhetschef

Telefon: 076-824 17 87

E-post: ase.sjoquist@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till MAVA/hjärtavdelning, Örnsköldsvik

Region Västernorrland