medrek.se

logo

Sjuksköterska till Magnoliagården som vill göra skillnad!

Företag Forenede Care
Regioner
Utgår

2023-10-14

Ansök nu

Sjuksköterska till Magnoliagården som vill göra skillnad!

Forenede Care driver Magnoliagården på uppdrag av Staffanstorps kommun. Magnoliagården är ett vård- och omsorgsboende som omfattar totalt 75 lägenheter fördelade på sju boendeenheter, varav tre enheter är avsedda för boende med demenssjukdom.

Personalteamet består av verksamhetschef, enhetschef, gruppledare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, omvårdnadspersonal, fastighetsskötare och Leva Livet-inspiratör.

Forenede Care värnar om kvalitet och god miljö för både boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service

ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter som åligger sjuksköterskan på ett särskilt boende.

Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska arbetar du tillsammans med sjuksköterske-kollegor men även övrig personal på Magnoliagården. Du ansvarar för medicinska bedömningar och behandlingar och har ett särskilt ansvar för dina avdelningar. Du har också regelbunden kontakt och uppföljning med närstående. 

Du ska kunna arbeta självständigt med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, samt dagligen samarbeta med dina kolleger och tillsammans utveckla verksamhetens HSL-rutiner och struktur.

Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar i vårt journalsystem Sekoia enligt gällande lagstiftning.
Du ansvarar för planerade och akuta insatser hos boende som bor på Magnoliagården. Du deltar i omvårdnadsarbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte med utgångpunkt ifrån HSL.

KVALIFIKATIONER

Svensk legitimation som sjuksköterska med erfarenhet av målgruppen äldre.

Tidigare erfarenhet av arbete på äldreboende värderas högt.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, bekväm med att arbeta självständigt och är noggrann i ditt utförande av arbetsuppgifter. Du behöver ha förmåga att hantera flera saker samtidigt, utstråla lugn, vara tydlig, kommunikativ och lyhörd.

Som person är du positiv, flexibel och tycker det är stimulerande med utveckling och förändring. Arbetsuppgifterna kan hastigt förändras vilket gör att du behöver ha förmågan att snabbt kunna prioritera om samtidigt som du har ett professionellt och gott bemötande.

Vi ser dig som en viktig person i vår verksamhet och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi värdesätter social kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som patienter, närstående och medarbetare.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Tillsvidaretjänst med arbetstid helgfri måndag – fredag dagtid. Övrig tid bemannas verksamheten av beredskapssköterskor.

6 månaders provanställning tillämpas.

Tjänstgöringsgrad 100%

LÖN
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Snarast eller enligt överenskommelse.


SISTA ANSÖKNINGSDATUM

2023-08-31

KONTAKTPERSON

Verksamhetschef Emelie Borgström

emelieb@forenadecare.com

Dela detta jobb

logo
Sjuksköterska till Magnoliagården som vill göra skillnad!

Forenede Care