medrek.se

Sjuksköterska till Kirurgavdelning 2, Östersunds sjukhus

Regioner
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Sjuksköterska till Kirurgavdelning 2, Östersunds sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker dig som är intresserad av avancerad kirurgisk omvårdnad

På Kirurgavdelning 2 vårdar vi i första hand patienter som genomgår kirurgiska ingrepp inom övre och nedre mage och tarm. Vi tar även emot akuta patienter som kommer via akuten. Omvårdnaden är avancerad och leds av sjuksköterska som arbetar i team med undersköterska.

Du kan som anställd vara med att påverka förläggningen av din arbetstid via individuella scheman i Heroma efter din introduktion. Vi har en dygnet runt verksamhet och du arbetar natt efter överenskommelse, dock inte natt under första året. Helgtjänstgöring, två helger på fem veckor.

Att arbeta hos oss på kirurgkliniken ger dig en bra grund inom sjuksköterskeyrket samt möjlighet att utvecklas inom området kirurgi. Som medarbetare i Region Jämtland Härjedalen har du en rad förmåner. Förmåner som vi är extra stolta över är bland annat vårt generösa friskvårdbidrag. På sjukhuset finns även en modern träningsanläggning med möjlighet till gruppträning. Inom regionen finns även en personalförening men många erbjudanden och rabatter.
Inom Region Jämtland Härjedalen finns ett antal personalbostäder att hyra.

Arbetsbeskrivning

Du ska självständigt kunna arbeta med att tillgodose patientens individuella behov av såväl specifik som basal omvårdnad, detta i dialog med patient/närstående och ge stöd för optimal delaktighet och eftersträva en personcentrerad vård. Dina sjuksköterskeuppgifter innefattar patientnära omvårdnadsarbete som att identifiera omvårdnadsbehov, ordinera och prioritera preventiva åtgärder, följa och utvärdera vätskebalans och nutritionsstatus. Du ansvarar för läkemedelshantering som injektioner, infusioner och smärtpumpar. En stor del av patienterna har dränage av olika slag samt stomier. Du arbetar i team med läkare och undersköterska.
Vi erbjuder dig en individuellt anpassad introduktion. Är du ny i yrket erbjuder vi en förlängd introduktion.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har du dessutom en specialistutbildning inom kirurgi så är det meriterande. Intresse för kirurgisk omvårdnad ser vi som viktigt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är flexibel, har god organisationsförmåga och vill arbeta i team. Vi är proaktiva och arbetar ständigt med utveckling av verksamheten. Vi är därför angelägna att få in nya medarbetare med framtidsvisioner och vilja att utvecklas.
Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Andra uppgifter

Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Malin Eriksdotter
Enhetschef
Telefon: 063-153238
Email: malin.eriksdotter@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Michaela Groth
Sjuksköterska
Telefon: Sökn via växel 063-153000
Email: michaela.groth@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/665/2023
Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Kirurgavdelning 2, Östersunds sjukhus

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård