medrek.se

Sjuksköterska till avdelning 4a Område Psykiatri

Regioner
Utgår

2023-10-12

Ansök nu

Sjuksköterska till avdelning 4a Område Psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker ytterligare en sjuksköterska till vårt team!

Är du sjuksköterska och vill utvecklas inom ett spännande och komplext område?
Då kan du vara den vi söker!

På avd 4a finns 10 vårdplatser & här vårdas främst patienter med psykossjukdom, psykisk funktionsnedsättning och patienter med ätstörningsproblematik. Patienterna vårdas enligt HSL, LPT samt LRV. Avdelningen arbetar nära psykiatrins öppenvård och Jämtland/ Härjedalens kommuner för att få till ett gott samarbete som gynnar patienterna.

Du som vill arbeta på en arbetsplats i ständig utveckling, som trivs med att arbeta i team med dina kollegor och är van vid en varierande arbetsbelastning kommer att trivas på vår avdelning. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med patienten i fokus. Här finns möjlighet att utvecklas i din profession och du får också möjlighet att själv bidra med utveckling av verksamheten. Vi värdesätter en god samarbetsförmåga och ett förtroendeskapande arbetssätt som främjar kollegial kompetensutveckling.

Det är viktigt för oss att du har möjlighet till utveckling i din yrkesroll. En plan för din kompetensutveckling tas därför fram i samråd med din närmaste chef.

Område Psykiatri är en del av Region Jämtland Härjedalens hälso- och sjukvårdsförvaltning och kliniken är belägen centralt i Östersund. Område Psykiatri har ett uppdrag att bedriva psykiatrisk vård på specialistnivå genom öppenvård, en akutmottagning och tre heldygnsavdelningar. Område Psykiatri har ca 260 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska på vår heldygnsavdelning leder och fördelar du omvårdnadsarbetet samt koordinerar och prioriterar insatserna för patienterna. Arbetsuppgifterna är varierande och du arbetar både självständigt och i team med övriga medarbetare. På avdelningen arbetar sjuksköterskor, skötare/undersköterskor, läkare och kurator tillsammans för att ge bästa möjliga vård till våra patienter. Du är också involverad i samverkan med andra vårdgivare med utgångspunkt i patientens individuella behov. Vi arbetar för goda relationer till varandra, patienter, närstående och vårdgrannar.

Vi strävar alltid efter att ge en god och säker vård och ett professionellt bemötande, där ständiga förbättringar och patientsäkerhet är viktigt, här är medarbetarnas delaktighet mycket viktig.

Din introduktion på arbetsplatsen anpassas efter vilken erfarenhet du har sedan tidigare, vanligtvis har sjuksköterskor fyra veckors introduktion med stöd och hjälp av en mentor. Vi har även ett koncept för nyutexaminerade sjuksköterskor, där deltagande erbjuds i ett regionövergripande program som benämns som sjuksköterskans första år. För dig som har en längre erfarenhet ser vi fram emot att kunna ta vara på dina specialistkunskaper!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska
Erfarenhet eller specialistutbildning inom psykiatri är meriterande.
Vi välkomnar också nyutexaminerade sjuksköterskor med kortare erfarenhet enligt konceptet ovan.

Du är intresserad av att arbeta med vård- och behandlingsinsatser till patienter med allvarliga psykiatriska symtom. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har en god samarbetsförmåga, har lätt för möten med olika mänskor, engagemang för att vilja utveckla, förbättra och förändra.
Du har förmåga att med en positiv inställning till ditt arbete engagera och motivera dina kollegor. Du kan ta initiativ till att lösa och hantera situationer som uppkommer i det dagliga arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att höra av dig till oss!

Vi tillämpar löpande urval så sök tjänsten redan idag!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se

I mån av tillgång så kan vi eventuellt hjälpa till med möblerad eller omöblerad bostad. Mer information om det hittar du på vår hemsida. www.regionjh.se/jobbahososs/hjalpmedboende

Som sökande ska du lämna utdrag ur belastningsregistret i samband med erbjudande av tjänst.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöring två av fem helger.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Stefan Mellgren
TF Enhetschef Psykiatrisk vårdavdelning 4A
Telefon:
Email: stefan.mellgren@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Ann-Charlotte Norrman
Sjuksköterska Vårdförbundet
Telefon: 073-0409199
Email: lotta.andren@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/536/2023
Sista ansökningsdag: 2023-10-12

Dela detta jobb

Sjuksköterska till avdelning 4a Område Psykiatri

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård