medrek.se

logga

Sjuksköterska till aspirantprogram med inriktning operation, Örnsköldsvik

Regioner
Utgår

2023-11-12

Ansök nu

Sjuksköterska till aspirantprogram med inriktning operation, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Är du utbildad sjuksköterska med intresse av att läsa vidare till operationssjuksköterska?
Operation i Örnsköldsvik ger dig nu under en 3-månaders period, en unik möjlighet att prova på yrket som operationssjuksköterska genom vårt aspirantprogram.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Inom Länsverksamhet Operation och Intensivvård i Örnsköldsvik arbetar cirka 40 medarbetare. Vi har en trivsam atmosfär med gott samarbete mellan yrkeskategorier som vi värnar om.

Vi söker nu en sjuksköterska till aspirantprogram för dig som vill bli operationssjuksköterska. Tillträde enligt överenskommelse, dock senast 2024-01-08.

Arbetsuppgifter

Aspirantprogrammet är ett strukturerat inskolningsprogram där du som grundutbildad sjuksköterska erbjuds arbete hos oss med en tjänst i förvaltningen. Du följer ett program där du får internutbildning hos oss och successivt får hantera svårare arbetsuppgifter allt eftersom kunskapsnivån ökar. Du kommer att arbeta på operationssal tillsammans med en handledande operationssjuksköterska i ett tvärprofessionellt team som består av operatörer, operationssjuksköterska, undersköterska, anestesisjuksköterska och anestesiläkare. Arbetet är väldigt varierande och stimulerande och det sker en ständig utveckling inom operationssjukvård med avancerad medicinsk teknik.

När du sedan vidareutbildar dig till operationssjuksköterska finns möjlighet till studielön under studietiden och när din utbildning är klar anställs du på vår avdelning. Efter avslutad vidareutbildning erbjuder vi dig ett personligt anpassat introduktionsprogram baserat på dina tidigare erfarenheter. Arbetet kräver hög kunnighet om material och instrument som används. Inledningsvis jobbar du i huvudsak dagtid och så småningom jourtjänstgöring och då arbetar du var 4:de helg.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst sex månaders erfarenhet från sjuksköterskeyrket. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom akutsjukvård. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga och vi ser att du är en lugn och stabil individ med en förmåga att se helheter samt ta hänsyn till det större perspektivet. Du arbetar bra med dina kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare ser vi att du är strukturerad vilket visar sig i hur du kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Är du intresserad av att utvecklas i en ny roll tillsammans med vår verksamhet? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-11-12

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Karin Söderberg

Enhetschef

Telefon: +4666089185

E-post: karin.soderberg@rvn.se

 

Helena Olsson

Vårdförbundet

Telefon: +4666089184

E-post: helena.olsson2@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till aspirantprogram med inriktning operation, Örnsköldsvik

Region Västernorrland