medrek.se

logo

Sjuksköterska till äldreboende i Sollentuna

Företag Forenede Care
Regioner
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Sjuksköterska till äldreboende i Sollentuna

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en natt sjuksköterska till vår verksamhet Ribbings backe i Sollentuna.

Ribbings backe är ett modernt äldreboende i hemlik miljö byggt 2006. Boende ligger centralt nära Edsbergs centrum, naturen och olika affärer.

Det finns 48 trevliga lägenheter uppdelat på tre plan med små avdelningar om åtta boende. Vi har två avdelningar för omvårdnad och fyra för personer med demenssjukdom. På varje enhet finns trivsamma gemensamma utrymmen för måltider och samvaro.

Ribbings backe har egen kock som lagar mat på vardagar. Kvällar och helger lagas maten i verksamheten av personalen.

Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 75% med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas.
 

Tillträdesdatum: omgående eller enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Ribbings backe kontakta:
Bitr. verksamhetschef, Mary Auyeh
Mail: mary.auyeh@ansvarochomsorg.se
Telefon: 0736-42 33 27

 

Dela detta jobb

logo
Sjuksköterska till äldreboende i Sollentuna

Forenede Care