medrek.se

logga

Sjuksköterska med erfarenhet till Kvinnoklinikens postop

Regioner
Utgår

2023-10-01

Ansök nu

Sjuksköterska med erfarenhet till Kvinnoklinikens postop

Har du ett intresse och engagemang för pre- och postoperativt omhändertagande? Är du en relationsskapande person som finner glädje och utveckling i att träffa och vårda patienter både innan och efter operation? Då är detta tjänsten för dig!

Vi söker:

En specialistsjuksköterska alternativt sjuksköterska med längre erfarenhet inom akutsjukvård/intermediärvård som söker utmaningen i en omväxlande arbetsmiljö som präglas av hög kvalitet och trivsamma arbetsuppgifter. Du tar gärna egna initiativ, kan hantera stress på ett professionellt sätt och trivs med ett omväxlande arbetstempo. Du har en god förmåga att arbeta både självständigt och i samverkan med kollegor, andra professioner och verksamheter. Vi ser det som en tillgång om du är intresserad av förbättrings- och utvecklingsarbete.

Vi erbjuder:

  • En tillsvidareanställning 40 timmar/vecka, avdelningen har öppet måndag-torsdag 7.00-19.00, fredagar 7.00-16.00. Stängt helger och röda dagar.

  • En skräddarsydd introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter

  • Ett tydligt, närvarande och lyhört ledarskap

  • Flera stödfunktioner som underlättar ditt dagliga arbete såsom omvårdnadsledare, utbildningsledare och kvalitetsutvecklare

  • Individuell schemaplanering där stor hänsyn tas till dina specifika behov

  • Vi satsar på kompetensutveckling genom både externa och interna utbildningar. Bland annat har vi flera studiedagar per år, möjligheter till hospitering samt ett stort utbud av kurser och utbildningar att söka.

Om oss:

Anestesiverksamheten på Danderyds Sjukhus AB är indelad i sex enheter; kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, öron- näsa hals, tandanestesi och dagkirurgi. Vi utför även anestesi på Röntgen, Endoskopin och El-fys. Anestesin bemannar vår postoperativa avdelning på kvinnokliniken, där har vi en dagkirurgisk sektion för våra gynekologiska patienter. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling och samtliga enheter präglas av hög kvalitet och omtanke.

Hos oss uppmuntras inflytande och delaktighet i en lyhörd organisation som är nära. Gemenskap, omtanke och bekräftelse är utmärkande i vår positiva och kompetenta medarbetargrupp. Vi vågar lova att du kommer att känna dig varmt välkommen.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen inom anestesi/intensivvård/ambulans/akutsjukvård. Alternativt sjuksköterska med mer än fem års erfarenhet inom t.ex. postopvård/intermediärvård

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Verksamhetsområdet Anestesi och Intensivvård präglas av hög kvalitet och en stabil medarbetargrupp i alla professioner. Förutom anestesin, som består av fyra operationsavdelningar inom kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, dagkirurgi samt ÖNH och Tandanestesi och verksamhet externt, så har verksamhetsområdet postoperativa avdelningar, Intensivvårdsavdelning (IVA), Smärtmottagning, Nationellt respirationscentrum (NRC) och Sterilteknik. Vi är ett stort verksamhetsområde med sammanlagt cirka 400 medarbetare. Årligen utförs ca 24 000 anestesier på ca 25 operationssalar. I vårt uppdrag ingår även utbildning, klinisk forskning och utveckling.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus
Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska med erfarenhet till Kvinnoklinikens postop

Danderyds Sjukhus AB