medrek.se

logga

Sjuksköterska/barnsjuksköterska till BUM avdelning 44, Sundsvall

Regioner
Utgår

2023-10-15

Ansök nu

Sjuksköterska/barnsjuksköterska till BUM avdelning 44, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Vi rekryterar nu för framtiden och välkomnar nya kollegor till ett mycket spännande och roligt arbete inom barnsjukvården.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Område somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Område Barn och ungdomsmedicin (BUM) ingår länssjukvård somatik och har ca 200 personer anställda. Barn - och ungdomsmedicin består av både slutenvård och mottagningsverksamhet, dagsjukvård, lekterapi och SSIH barn. På avdelning 44 vårdas barn och ungdomar 0-18 år inom medicin, ortopedi, kirurgi, öron och barnpsykiatri. På avdelningen finns 12 vårdplatser där barnen vårdas tillsammans med förälder.

Vi söker nu två barnsjuksköterskor/sjuksköterskor till Barn- och ungdomsmedicin, avdelning 44 i Sundsvall. Tjänsterna avser tillsvidareanställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Hos oss gör du skillnad varje dag i varje möte. Avdelningen erbjuder en unik arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, där en vardag kan växlas från akuta vårdsinsatser till att planera och stötta familjen under omvårdnadstiden. Vi arbetar i multiprofessionella team med sjuksköterska, undersköterska, läkare, lek- och fysioterapeuter samt dietister där allas kompetens är lika viktigt och vi tillsammans strävar efter en helhetssyn för barn, ungdomar och deras familj. I arbetet med barn och unga är lekens läkande kraft viktig så vi är måna om att ha en god stämning och nära till skratt.

När du börjar hos oss får du en individanpassad introduktion, allt beroende på dina tidigare erfarenheter. Vi arbetar med fortbildning och kompetensutveckling där vi bland annat erbjuder digitala kurser inom barnsjukvård. Är du grundutbildad sjuksköterska finns det möjlighet att söka centrala medel för betald vidareutbildning med inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Vi har önskeschema och en arbetstidsmodell vilket innebär arbete 2 av 5 helger. Rotationstjänstgöring med dag, kväll och natt tillämpas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, grundutbildad eller med specialistkompetens inom barn och ungdomsmedicin. Har du tidigare erfarenhet av barnsjukvård är det meriterande. Vi ser att du har goda kunskaper i det svenska språket i så väl tal som skrift, flerspråkighet är meriterande.

Vi söker kollegor som tycker om ansvar och att arbeta i team, kan prioritera samt växla arbetstempo utifrån verksamhetens varierande behov. Du är trygg, stabil och har ett tillmötesgående bemötande. Eftersom vi är mycket måna om ett gott arbetsklimat lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser därför att det är en förutsättning att du kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt och bidrar till en trevlig stämning i arbetsgruppen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vid eventuell erbjudan om anställning skall du uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-10-15

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Markus Holgersson

Enhetschef

Telefon: +4660135276

E-post: markus.emanuel.holgersson@rvn.se

 

Peter Wallner

Vårdförbundet

Telefon: 060-181950

E-post: peter.wallner@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska/barnsjuksköterska till BUM avdelning 44, Sundsvall

Region Västernorrland