medrek.se

Olofströms kommun ska verka och ge bra service åt kommuninvånarna. För att kunna ge den service som kommuninvånarna förväntar sig är medarbetarna vår främsta resurs. Engagerade och delaktiga medarbetare som vågar prova nya saker och som strävar efter en bra kvalité gör Olofströms kommun till en attraktiv kommun som man vill bo i, verka i och besöka. Med en öppen och tydlig kommunikation skapar vi tillsammans ett bra arbetsklimat som lyfter välmående på arbetsplatsen. Hos oss på Olofströms kommun är det din talang, ambition och kompetens som är avgörande.

Välkommen till Olofström, Sveriges friluftskommun 2019 och 2021.

Sjuksköterska, 100 %.

Socialförvaltningen, Olofströms kommun

Är du en legitimerad sjuksköterska? Ser du utvecklingspotential i det du tar dig an och vill ha ett stimulerande arbete?  Då är det kanske dig vi söker.
Just nu söker Olofströms kommun efter sjuksköterska gärna med distriktssköterskekompetens.

Vi arbetar i tvärprofessionella team, som består av sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Ta chansen att få en arbetsplats med närhet till varandra, kompetens, stark sammanhållning och samlad erfarenhet, som ger oss möjligheter att ge patienterna vård med god kvalitet och hög service.

Vi erbjuder mentorskap för alla nyanställda sjuksköterskor samt en individanpassad introduktion. För Olofströms kommun är det viktigt att alla känner sig välkomna, och känner sig delaktiga i teamet.

Arbetsbeskrivning 
Vad ingår i din yrkesroll?

Som sjuksköterska i vårt team tar du tillvara det friska hos patienten. Du tillgodoser det individuella omvårdnadsbehovet utifrån Hälso- och sjukvårdslagen. I din betydelsefulla roll ansvarar du för egna bedömningar, utför och leder hälso- och sjukvårdsinsatser, delegering och läkemedelshantering. Dokumentation sker i verksamhetssystemet Procapita/Life Care. I arbetet ingår också att handleda, leda och delegera medarbetare i medicinska frågor. Inom verksamheten får du använda din kompetens som sjuksköterska inom både kvalificerad vård och palliativ vård.

Som sjuksköterska får du även delta i verksamhetens förbättringsarbete.

Vi arbetar i rörligt schema och har flextid.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet som sjuksköterska. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i rollen:
- arbeta självständigt och ta egna initiativ.
- god samarbetsförmåga. Detta innebär att vara lyhörd, öppen, kommunikativ och ha ett gott bemötande gentemot de medarbetare, patienter och närstående du möter i ditt arbete. 
-flexibel och lösningsfokuserad.
-I din roll som sjuksköterska skall du känna dig trygg i att leda omvårdnadspersonal i hälso- och
sjukvårdsfrågor.

Vi ser fram emot din ansökan och ska göra vårt bästa för att du ska trivas i vår organisation.

Vision och värdegrund
Olofströms kommun ska vara stolt och expansiv! År 2025 är vi 14 000 invånare. Utifrån denna vision utgår kommunfullmäktiges tre övergripande mål: - Nära till allt, Barnen i centrum och Jobb till 1000.

Som medarbetare hos oss är du en viktig resurs. Oavsett var du jobbar är du en representant för hela Olofströms kommun. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och arbetar efter värdeorden: mod, engagemang, delaktighet och kvalitet.

Övriga upplysningar
Olofströms kommun krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Olofströms kommun tillämpar drogtest innan beslut om nyanställning.

I länken nedan finns samlad information kring de viktigaste förmånerna som finns i kollektivavtalet som vi har i Olofströms kommun. Informationen handlar om bland annat semester, lön och ersättningar, föräldraledighet, försäkringar, kompetensutveckling och pension.

Säg hej till ditt kollektivavtal!

Ansökan
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Ansökan sker via länk på www.olofstrom.se/lediga-jobb. Bifoga CV och personligt brev.    

Till bemannings- och rekryteringsföretag samt till dig som är försäljare
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sjuksköterska

Regioner
Utgår

2023-10-01

Ansök nu

Dela detta jobb