medrek.se

logo

Sjuksköterska 80%

Företag Forenede Care
Regioner
Utgår

2023-10-14

Ansök nu

Sjuksköterska 80%

Vi söker nu en engagerad sjuksköterska till Berzelius äldreboende i Mölndal. Vi är ett glatt team och arbetar med skratt, vänlighet och omtanke som gör arbetsplatsen extra trivsam.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi är alla engagerade medarbetare som arbetar efter vår värdegrund:

Omtanke - Vänlighet - Service ????

Beskrivning av verksamheten

Förenade Care driver Berzelius äldreboende på uppdrag av Mölndals Stad. Berzelius omfattar totalt 67 lägenheter på tre plan fördelade på åtta boendeenheter. Boendet erbjuder platser till äldre personer med varierande behov av vård och omsorg samt personer med demenssjukdom

På Berzelius finns ett Aktivitetscentrum som riktar sig till både boende och pensionärer utifrån, samt  restaurangen som lagar maten till boendet och är öppen för allmänheten. 

Personalteamet består av verksamhetschef, gruppledare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, omvårdnadspersonal, Leva Livet-inspiratör, lokalvårdare. Verksamhetens ledningsgrupp består av verksamhetschef och biträdande verksamhetschef.

ARBETSUPPGIFTER

Du ansvarar för sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL.

Du ska kunna arbeta självständigt med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samtidigt se dig som en del av teamet. I tjänsten ingår också att du deltar i omvårdnadsarbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte med utgångpunkt ifrån HSL.

Du ansvarar, leder och planerar omvårdnadsarbetet. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Du har en helhetssyn där du förutom det fysiska även har fokus på det psykiska och sociala.

KVALIFIKATIONER

Svensk legitimation som sjuksköterska, med erfarenhet eller specialistutbildning demens, somatisk, geriatrisk vård m.m.

För att du ska trivas med uppdraget är du självständig, ansvarsfull, lösningsfokuserad och har ett självklart engagemang och intresse för patientens bästa samt bidrar till en god arbetsmiljö. De dagliga inplanerade arbetsuppgifterna kan hastigt förändras vilket gör att du behöver ha förmåga att snabbt kunna prioritera om och samtidigt ha ett professionellt och bra bemötande.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som är trygg i dig själv och bekväm med att arbeta självständigt och att handleda andra. Vi söker dig med ett stort engagemang för uppdraget.

Du behöver ha förmåga att hantera flera saker samtidigt, utstråla lugn, vara tydlig, kommunikativ och lyhörd.

För dig är det självklart att arbeta i team och du har lätt för att ta egna initiativ.

Vi ser dig som en viktig person i vår verksamhet och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som patienter, närstående och medarbetare.

KRAV

Legitimerad sjuksköterska. Behärska svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Tillsvidare

LÖN

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.

ANSÖKAN

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON

Joanna Nikola, Verksamhetschef

joannan@forenadecare.com

Dela detta jobb

logo
Sjuksköterska 80%

Forenede Care