medrek.se

logga

Psykolog till NP-mottagningen, Barn- och ungdomspsykiatrin, Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-10-22

Ansök nu

Psykolog till NP-mottagningen, Barn- och ungdomspsykiatrin, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Länsverksamhet Barn- och ungdomspsykiatri i Västernorrland är en länsgemensam klinik som har cirka 120 medarbetare. Öppenvårdsverksamheten bedrivs i Örnsköldsvik, Sollefteå, Härnösand, Sundsvall och Ånge. I Sundsvall finns också en slutenvårdsverksamhet samt en mellanvårdsverksamhet. Vi använder olika behandlingsmetoder, såväl individuellt som i grupp, som vilar på systemiskt, beteendeanalytiskt och neuropsykiatriskt synsätt. Det finns goda möjligheter till handledning och vidareutbildning inom kliniken.

Neuropsykiatrisk mottagning (NP-mottagningen) är vår specialistresurs inom neuropsykiatriskt område. På mottagningen arbetar psykologer, kuratorer, läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, behandlingsassistent och medicinska sekreterare.

Vi söker nu en psykolog till vår verksamhet för tillsvidareanställning med start 15 januari eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer att innefatta specialiserad barnpsykiatrisk utredning samt neuropsykiatriskt behandlingsarbete, inklusive att leda grupp- och utbildningsinsatser riktade till patienter och närstående. Arbetsuppgifterna består även av konsultationer och nätverksarbete samt deltagande i verksamhetens utvecklingsarbete, metodutveckling samt kollegial handledning.

Att arbeta som psykolog inom BUP NP-mottagning är ett utmanade, utvecklande och spännande arbete. Stora krav ställs på kunskap kring bemötande, problemlösningsförmåga och klinisk erfarenhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad psykolog men även du som PTP-psykolog har möjlighet att söka denna tjänst. I denna roll ser vi gärna sökande med erfarenhet av arbete i klinisk verksamhet med koppling mot neuropsykiatri. Har du erfarenhet barnpsykiatriskt arbete ses det som meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav för tjänsten. Körkort är önskvärt.

För att trivas i rollen bör du vara en flexibel person med god anpassningsförmåga och positiv inställning till förändring. Du har ett strukturerat arbetssätt genom att du självgående planerar, organiserar och utför ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser också att det är viktigt att du trivs i samarbetet med andra professioner och kan relatera till kollegor på ett smidigt och lyhört sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att begäras ut.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning
Tillsvidare

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-10-22

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner
Tomas Löfdahl
Enhetschef
Telefon: +4660182974
E-post: tomas.lofdahl@rvn.se

Karin Nordhage
SACO
Telefon: +4661184485
E-post: karin.nordhage@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Psykolog till NP-mottagningen, Barn- och ungdomspsykiatrin, Sundsvall

Region Västernorrland