medrek.se

logga

Psykolog till Barnenheten, Habiliteringen Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-10-01

Ansök nu

Psykolog till Barnenheten, Habiliteringen Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Habiliteringen i Västernorrland är en länsgemensam verksamhet som har cirka 100 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik. Habiliteringens målgrupp är personer med varaktiga funktionsnedsättningar där de största grupperna är utvecklingsstörning, autism samt cerebral pares. Vi arbetar i barn/ungdom/vuxen- team med tvärvetenskaplig inriktning som representerar medicinsk, neuropsykologiskt, social och pedagogisk inriktning. De olika yrkeskategorier som finns är arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, medicinsk sekreterare, psykolog, sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterska, uroterapeut och specialpedagog. En god samverkan mellan yrkesgrupper är en nödvändighet för kvalitet i arbetet med patienter och deras anhöriga/nätverk.

Med våra insatser vill vi minska de svårigheter som funktionsnedsättningen kan medföra i det dagliga livet, skapa förutsättningar för ett gott liv och delaktighet i samhället. I arbetet utgår vi från varje individs unika behov och förutsättningar.

Nu söker vi en psykolog till vårt team på Barnenheten i Sundsvall. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
På Habiliteringen i Sundsvall finns nio psykologtjänster varav fyra arbetar i barnteamen. Vi söker nu psykolog till teamet som jobbar med autism och intellektuell funktionsnedsättning på barnenheten.

I arbetet hos oss på Barnenheten ingår neuropsykologiska utredningar av varierande art och omfång, diagnostisering, stöd och behandling till barn upp till fjorton år och deras familjer samt även informationsöverföring och metodutveckling. Vi i Sundsvall var nationellt tidigt ute att upparbeta verksamhet kring IBT. Vid IBT handleds nätverket, vilket brukar utgöras av familj och förskolepersonal, vid kontinuerliga träffar på Habiliteringen. Samarbete med andra vårdgivare och organisationer ingår. Teamarbetet är en central del i arbetet.

Som en del av vårt team får du möjlighet till friskvård och flextid. Du kommer att få regelbunden handledning i din roll och det finns även möjlighet till vidareutbildning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Du är flytande i det svenska språket i både tal och skrift. Har du vidareutbildning inom neuropsykiatri och kännedom om målgruppen och/alternativt erfarenhet av habilitering är det meriterande för tjänsten. Körkort B är ett krav.

Rollen ställer krav på att du som person är strukturerad och har ett gott bemötande samt besitter förmågan att kunna arbeta flexibelt och självständigt. Utifrån att teamarbete är en central del i arbetet ser vi även att du besitter en god samarbetesförmåga samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att begäras ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning
Tillsvidare

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-10-01

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kaisa Johansson
Enhetschef
Telefon: +4660182950
E-post: kaisa.johansson@rvn.se


Michael Edholm
Psykologförbundet
Telefon: +4662019492
E-post: michael.edholm@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Psykolog till Barnenheten, Habiliteringen Sundsvall

Region Västernorrland