medrek.se

logo

Personlig assistent sökes i Rimbo, Norrtälje

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-10-14

Ansök nu

Personlig assistent sökes i Rimbo, Norrtälje

Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.

Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om.

Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang.

Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden med goda villkor.

Jag är en permobilkörande kvinna i mina gladaste år (= pensionär) och har assistans 8 - 16 varje dag plus dubbelassistans 8 - 11 och 15 - 17. Jag gillar mitt hem mycket och att hålla det fint, små utflykter och att skämta.

Om din roll som personlig assistent hos mig

Det jag önskar av dig som assistent är att du är glad och trevlig. Utöver vanliga arbetsuppgifter som att hjälpa mig fysiskt med min kropp och mitt hem, vill jag att du har intresse för att hjälpa mig med blomskötsel, något jag har ett stort intresse för. Det är bra om du provat assistentrollen, men det viktigaste är din inställning till att stötta mig till ett bra liv.

Vart utförs assistansen

Assistansen utförs där jag befinner mig och ditt pass startar och slutar där jag är; hemma eller ute på stan.

Vem är du?

Alla åldrar fungerar, gärna en mogen kvinna, bara du är fysiskt stark. Förutom tålamod så har du humor och du får gärna dela något av mina intressen. För att vi ska kunna kommunicera behöver du tala och skriva flytande svenska.

Vem är arbetsledare

En av assistenterna i uppdraget är även arbetsledare. I det dagliga arbetet finns arbetsbeskrivningar och rutiner att följa och vad vi utöver det hittar på under dagen styr jag utifrån dagsform, önskemål och behov.

Rollen som personlig assistent

Som personlig assistent företräder du Hela Sveriges Assistans.

I rollen som personlig assistent kommer du att göra en webbutbildning om hur det är att arbeta som personlig assistent.

Du ska tillsammans med kunden och dina kollegor verka för god kvalitet samt följa företagets värderingar och policys.

Som personlig assistent ansvarar du för att ta del av information som huvudkontoret skickar ut, samt vid behov söka information som finns tillgänglig på hemsidan. I övriga frågor vänder du dig till din arbetsledare eller huvudkontoret.

I din roll som personlig assistent ingår att:

  • alltid ha kunden i fokus.

  • vara uppdaterad om genomförandeplanen som kan ges muntligen av kund, alternativt finnas nedskriven på plats eller i HSA tid.

  • ta del av de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på plats och följa dessa.

  • dokumentera och läsa dokumentation enligt rutinen i uppdraget.

Vi utbildar våra medarbetare för att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Alla våra nyanställda genomför en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter innan första arbetstillfället, eller senast inom en månad efter påbörjad anställning.

Som personlig assistent hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård

Dela detta jobb

logo
Personlig assistent sökes i Rimbo, Norrtälje

Forenede Care