medrek.se

logga

Operationssjuksköterska till kvinnoklinikens operation på Danderyds sjukhus

Ansök nu

Operationssjuksköterska till kvinnoklinikens operation på Danderyds sjukhus

Vill du bli en del i vårt fantastiska team på kvinnoklinikens operationsenhet? Har du ett intresse av kvinnosjukvård och vill vara med på vår resa mot framtidens kvinnosjukvård och förlossning, då kan vi vara något för dig!

Vår verksamhet

Kvinnokliniken

bedriver akut och specialiserad vård med hög kompetens inom öppen och sluten vård. Verksamhetsområdet är indelat i en gynekologisk och en obstetrisk sektion. Gynekologisektionen har en speciell profilering mot benigna gynekologiska sjukdomar. Robot och endoskopisk kirurgi, vulvasjukdomar och bäckenbottenkirurgi inklusive urogynekologi utgör hörnstenarna i verksamheten, och Danderyds sjukhus ligger i framkant beträffande klinisk forskning och utveckling inom dessa områden. Behandlingen av patienter med sjukdomar eller skador i bäckenbotten och vulva har länge varit en av sjukhusets spetskompetenser. Inom den gynekologiska sektionen bedrivs även en stor dagkirurgisk verksamhet. Just nu pågår även ett miljöprojekt hos oss där vi har som mål att vara den Gröna Kvinnokliniken.

Vårt anställningserbjudande

Som operationssjuksköterska inom kvinnosjukvård och förlossning kommer du få arbeta i fantastiska team med fokus på att ge vård av hög kvalitet och patienten i fokus. Vi arbetar för att

”tillsammans skapa Region Stockholms mest attraktiva klinik för kvinnosjukvård och förlossning”.

Vi arbetar i 24/7 verksamhet och hos oss får du stor möjlighet att variera din arbetstid då vi har individuell schemaplanering och möjlighet finns att arbeta både dag och natt eller bara dagtid efter ditt eget önskemål. Helgtjänstgöring ingår med ca två helger på tio veckor.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Räkna ut din lön och värdet av dina förmåner

Allt om dina förmåner

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning operation Några års erfarenhet är meriterande men detta är inte ett krav.

Personliga egenskaper

Du är en kompetent, prestigelös lagspelare med ett mycket gott bemötande. Att ta ansvar, sätta sig in i nya situationer och ha ett helhetsperspektiv faller sig naturligt för dig. God samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt ser visom en självklarhet. Du arbetar på ett professionellt sätt, har patienten i fokus och bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Det är mycket spännande som händer på vår operationsavdelning just nu som vi hoppas du vill vara en del av. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om verksamheten
Kvinnosjukvård och förlossning är sjukhusets största verksamhetsområde med cirka 600 medarbetare. Vi bedriver akut och specialiserad vård inom både öppen- och slutenvård. Verksamhetsområdet är indelat i
sektionerna obstetrik och gynekologi.

Den obstetriska sektionen omfattar förlossning, specialistmödravård med ultraljudsmottagning, antenatalenhet, elektiva snitt och eftervård. Vi är en av Sveriges största förlossningsenheter.

Den gynekologiska sektionen består av en öppenvårdsmottagning, akutmottagning, operationsavdelning och en vårdavdelning. Vi utför benign gynekologi med inriktning mot minimalinvasiv kirurgi. Vi har ett NHV-uppdrag inom avancerad bäckenbottenkirurgi. På vår operationsavdelning utförs såväl planerade som akuta ingrepp, inklusive robotkirurgi.

Vi har ett betydande FoU-uppdrag med utbildning av läkarstudenter, barnmorskestudenter och randande läkare från allmänmedicin och akutmedicin. Vi har en stor klinisk forskningsverksamhet med minst två nyregistrerade doktorander varje år.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus
Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

logga
Operationssjuksköterska till kvinnoklinikens operation på Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB