medrek.se

logga

Nattundersköterska till Hjärtsviktscentrum, Danderyds Sjukhus AB

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-10-03

Ansök nu

Nattundersköterska till Hjärtsviktscentrum, Danderyds Sjukhus AB

Vårt anställningserbjudande

Vi söker dig undersköterska med tidigare erfarenhet av akutsjukvård. Vi erbjuder dig en trygg, stabil arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Välkommen med din ansökan till Hjärtsviktscentrum!

Hjärtsviktscentrum består av en kardiologisk vårdavdelning med 15 vårdplatser och vår akuta dagvårdsenhet. Vi har inriktning hjärtsvikt, nydebuterad som kronisk. Du arbetar tillsammans med ytterligare undersköterska och 2 sjuksköterskor. Hos oss får du en stimulerande och spännande arbetsmiljö med stora möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling inom en av Sveriges främsta hjärtkliniker.

Vi söker både för tillsvidareanställning och timanställning.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar i team med sjuksköterska och utför sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på en akut hjärtvårdsavdelning nattetid - till exempel kontroll av vitalparametrar, uppkoppling av patienter på telemetri, venprovtagning och basal omvårdnad.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska som arbetat minst 1år på vårdavdelning på sjukhus. Meriterande om du tidigare arbetat med hjärtpatienter.

Goda kunskaper i svenska språket är ett krav – både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som alltid ser till patientens bästa och tar ett stort ansvar för ditt egna arbete. Du är engagerad, ödmjuk och omvårdnadsfokuserad och vill vara med och utveckla vården. Du är självständig, flexibel och tar egna initiativ men uppskattar samtidigt att vara en del av teamet. Du har en god samarbetsförmåga som skapar goda relationer med patienter, närstående och dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.

Om verksamheten
Hjärtkliniken är en av Sveriges största sett till antal medarbetare och patienter. Vi har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Kliniken disponerar sex vårdavdelningar, två dagvårdsavdelningar, fyra interventionslab samt en stor öppenvårdsverksamhet. Fysiologkliniken bedriver diagnostik i framkant, har bland annat en omfattande ekokardiografi- och arytmiverksamhet, hjärt-MR, nuklearmedicin samt är ackrediterade enligt Swedac. Verksamhetsområdet bedriver internationellt ledande forskning och har en tradition av innovation och förbättringsarbete.

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus
Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

logga
Nattundersköterska till Hjärtsviktscentrum, Danderyds Sjukhus AB

Danderyds Sjukhus AB