medrek.se

Medicinsk sekreterare sökes till Ögonmottagningen , Östersunds sjukhus

Ansök nu

Medicinsk sekreterare sökes till Ögonmottagningen , Östersunds sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Är du intresserad av ett arbete med möjlighet till mycket variation och att jobba i ett team med stark sammanhållning där alla får utvecklas utifrån sina egna förutsättningar? 
I dag är vi 12 medicinska sekreterare och söker nu dig som vill ha trevliga kollegor och möjlighet till en flexibel arbetsplats. 

Ögonkliniken är en den enda ögonmottagningen i Region Jämtland Härjedalen och expanderar ständigt. Här tar vi hand om hela spektrumet av ögonvård, inklusive kirurgi. 
Vi har ett öppet arbetsklimat och alla är viktiga och delaktiga för att driva ögonmottagningen. Vi tar vara på allas kompetenser och har visionen att bli Sveriges bästa ögonmottagning. Tillsammans är vi varandras arbetsmiljö och hos oss jobbar ögonläkare, ögonsjuksköterskor, ortoptister, optiker, undersköterskor, medicinska sekreterare, ST-läkare och sjuksköterskor. Vi har även två enhetschefer som jobbar utifrån samledarskap, närvaro och öppna dörrar.    

Våra styrkor på ögonmottagningen är att här får man utvecklas i sin egen takt, man känner sig inte dum när man frågar och vi är kollegor som stöttar varandra. Vi är delaktiga i verksamhetsutvecklingen och vi har varierande arbetsuppgifter som gör att vi växer i vår yrkesroll. 

Arbetsbeskrivning

Vi lägger tidböcker och bokar besök till läkare, sjuksköterskor och ortoptister. Vi hanterar remisser, post och skickar journalkopior. Journaldokumentation i form av mottagningsanteckningar, operationsberättelser, diagnosklassificering samt att skicka specialistvårdsremisser är några av våra arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare, gärna med erfarenhet av att arbeta i Cosmic.
Personlig lämplighet är viktigt för oss och vi värdesätter dig och de egenskaper du medför.

Andra uppgifter

Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Ulrica Hermansson
Enhetschef
Telefon: 063-154087
Email: ulrica.hermansson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Maria Eriksson
Medicinsk sekreterare
Telefon: 063-154335
Email: maria.j.eriksson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/695/2023
Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare sökes till Ögonmottagningen , Östersunds sjukhus

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård