medrek.se

logga

Läser du till tandsköterska? Sök LIA- plats i Region Västernorrland!

Regioner
Kategorier
Utgår

2024-06-23

Ansök nu

Läser du till tandsköterska? Sök LIA- plats i Region Västernorrland!

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6 500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

Arbetsuppgifter

Årligen tar Folktandvården i Region Västernorrland emot tandsköterskestuderande för lärande i arbetslivet, LIA. Vi erbjuder dig som studerar till tandsköterska LIA i mån av plats. Du har stöd av Folktandvårdens erfarna handledare. Vi har en nära dialog med skolans handledare under LIA-perioderna.

Region Västernorrland har många kliniker i länet där LIA kan genomföras, se Folktandvårdens hemsida:
https://www.rvn.se/sv/delplatser/Folktandvarden/hitta-din-klinik/

Kvalifikationer

De förkunskaper som krävs är godkända kurser fram till respektive LIA-period samt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

När du skickar in din intresseanmälan bifogar du CV och personligt brev. Ange vilken LIA-period du söker, mellan vilka datum perioden gäller samt kliniker du är intresserad av att praktisera på.

Vi fyller platserna löpande och rekommenderar dig att skicka in din ansökan så snart du kan då platserna är begränsade. Vi tar endast emot intresseanmälan till dessa LIA-platser genom denna annons.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-06-23

Dela detta jobb

logga
Läser du till tandsköterska? Sök LIA- plats i Region Västernorrland!

Region Västernorrland