medrek.se

logga

IVA-Sjuksköterska med ansvar för medicinsk teknik (MT) till IVA och Postop

Regioner
Utgår

2023-10-01

Ansök nu

IVA-Sjuksköterska med ansvar för medicinsk teknik (MT) till IVA och Postop

Är du erfaren specialistsjuksköterska inom intensivvård med intresse för medicinteknik och digitalisering är du välkommen att söka detta kombinationsuppdrag!

Vårt anställningserbjudande

Du erbjuds en spännande rotationstjänst där du på deltid har i uppdrag att stödja verksamheten och leda det fortsatta arbetet inom medicinteknik i kombination med kliniskt arbete på IVA och Postoperativa avdelningen centraloperation. Rollen passar dig som har ett stort intresse för utveckling och förbättring inom medicinteknik och digitalisering.

Inom uppdraget kommer du erbjudas att gå utbildningar, delta i olika konferenser och forum nationellt.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar både strategiskt och operativt självständigt och i samverkan med kollegor med att säkerställa flera delar inom MT-området. Detta sker i nära samverkan med IVA och Postop ledningsgrupp, utbildningsledare och undersköterskor som har medicinteknik som ansvarsområde. Under våren 2024 kommer ny digital patientjournal införas inom VO Anestesi och Intensivvård.


Exempel på arbetsuppgifter inom medicinteknik:

  • Delta i aktuella upphandlingar och ansvara för att införskaffa och implementera ny utrustning.

  • Medverka till att ta fram underlag och planer för investeringar samt uppföljning av befintlig utrustning.

  • I samråd med utbildningsledare och vårdenhetschefer planera för och genomföra utbildning av medicinteknisk utrustning.Ta fram och hålla sig à jour med ny teknik som verksamheten behöver och som främjar utveckling.

  • Medverka till gott samarbete mellan MT, företag och verksamheten.

  • Medverka till att avvikelser gällande felaktigt handhavande eller fel på utrustning rapporteras av medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistsjuksköterskeexamen inom intensivvård och minst 5 års erfarenhet av intensivvård. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av samordning inom medicinteknik och deltagande i upphandlingar. Meriterande med erfarenhet inom projektledning. Du är bekväm i den digitala miljön och gillar digital utveckling.

Personliga egenskaper

Som person gillar du att samarbeta, är initiativrik, lösningsfokuserad och strukturerad med öppet förhållningssätt. Du är nyfiken och brinner för att utveckla medicinteknik. Du har god pedagogisk förmåga och kan anpassa din kommunikation utifrån situationen.

Övrigt

Omfattning: 50 % kliniskt arbete samt ca 50 % medicinteknik. Veckoarbetstid 38:25. Två helger av fem. Sommarperioden v 26-33 samt lov-veckor övriga året 100 % kliniskt arbete.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Verksamhetsområdet Anestesi och Intensivvård präglas av hög kvalitet och en stabil medarbetargrupp i alla professioner. Förutom anestesin, som består av fyra operationsavdelningar inom kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, dagkirurgi samt ÖNH och Tandanestesi och verksamhet externt, så har verksamhetsområdet postoperativa avdelningar, Intensivvårdsavdelning (IVA), Smärtmottagning, Nationellt respirationscentrum (NRC) och Sterilteknik. Vi är ett stort verksamhetsområde med sammanlagt cirka 400 medarbetare. Årligen utförs ca 24 000 anestesier på ca 25 operationssalar. I vårt uppdrag ingår även utbildning, klinisk forskning och utveckling.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

logga
IVA-Sjuksköterska med ansvar för medicinsk teknik (MT) till IVA och Postop

Danderyds Sjukhus AB