medrek.se

Vill du arbeta tillsammans med oss på vår fina vårdcentral? Läkarhuset i Karlshamn söker nu en erfaren Fysioterapeut till vårt härliga team. Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!

Arbetsuppgifter:
Arbetet som Fysioterapeut består av mottagningsarbete där du arbetar med individiella bedömningar och behandlingar samt telefonrådgivning. Du kommer att vara del av vårt team som bland annat består av undersköterskor, sjuksköterskor och läkare.
 
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är leg Fysioterapeut med erfarenhet av liknande uppgifter på vårdcentral. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från primärvårdsarbete. Arbetet kräver god initiativförmåga och att kunna fatta egna beslut. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som flexibilitet och samarbetsförmåga. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter och kollegor. 
 
Vi erbjuder dig:
Hos oss har vi högt i tak och ett gott samarbete mellan alla yrkeskategorier med patientens bästa i fokus. Läkarhuset är en vårdcentral med god gemenskap och en ständig strävan att utvecklas. Vi sitter i vackra gamla lokaler, mitt i centrala Karlshamn. Vår syn på primärvård grundar sig i att vi arbetar tillsammans som ett team oavsett yrkeskompetens där alla kompetenser är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra till arbetsglädje!
 
Anställning och ansökan:
Tjänstgöringsgrad diskuteras.
Tillsvidare 

 Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför din ansökan omgående.


Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Christine Stridsberg på tel. 076-894 50 09 alternativt maila på christine.stridsberg@primavard.se.

Fysioterapeut till Karlshamn

Företag Prima Vård AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb