medrek.se

logga

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Stöde Hälsocentral

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-10-10

Ansök nu

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Stöde Hälsocentral

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer. I vårdområdet samarbetar vi och stöttar varandra.

Stöde är en liten ort ca 5 mil väster om Sundsvall belägen i vacker natur med närhet till friluftsliv som bjuder på både vatten, berg och skog.
Transportmöjligheter till och från Sundsvall med tåg eller buss ca 40-45 minuter med flera avgångar dagligen.

Då vår fysioterapeut kommer att vara föräldraledig så söker vi nu en fysioterapeut/sjukgymnast till Hälsocentralen Stöde.
Anställningen är en vikariatsanställning från och med 2023-12-01 eller enligt överenskommelse till och med 2024-12-31, med möjlighet till inskolning under december.

Vi är en liten enhet med familjär och nära känsla, egen personal både sköterskor och familjeläkare med lång erfarenhet inom primärvård. Du kommer att vara en viktig del i vårt arbetslag och i arbetet med att utveckla god nära vård tillsammans med kommunen, som vi redan har ett gott och bra samarbete med.
 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att som primärinstans bedöma och behandla patienter främst med besvär från rörelse-/stödjeapparaten men även förebyggande folkhälsoarbete. Fysioterapeuten har tillgång till hälsocentralens gym för rehabiliteringsinsatser. Hjälpmedelsförskrivning ingår som en del av arbetet.

Gillar du ett varierande och självständigt arbetssätt med möjlighet att påverka ditt sätt att arbeta, och din kompetens tillvaratas är detta ett jobb för dig! Det finns möjlighet att arbeta med fysiska besök/ behandling och digital uppföljning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt. Tidigare erfarenheter inom primärvård är meriterande liksom kunskap om vår datajournal System Cross. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval vilket innebär att anställningsintervjuer kan bli aktuellt innan ansökningstiden har gått ut.

Är du intresserad är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-09-10

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Jonzon

Hälsocentralschef

Telefon: 070-3781549

E-post: maria.jonzon@rvn.se

 

Mikael Lindroth

Fysioterapeuterna

Telefon: 060-13 54 05

E-post: mikael.lindroth@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Fysioterapeut/Sjukgymnast till Stöde Hälsocentral

Region Västernorrland