medrek.se

logga

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Habilitering, Sollefteå

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-10-15

Ansök nu

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Habilitering, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Inom länsklinik hablitering, arbetar cirka 100 stycken medarbetare. Habiliteringen i länet har 15 fysioterapeuttjänster varav två är placerade i Sollefteå.

Denna tjänst avser ett vikariat under perioden 2023-11-01 till 2024-12-31, vid vikariatets slut finns det eventuellt möjlighet till en tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter

Du blir en viktig del i vårt ungdom/vuxen team där vi alla hjälps åt med våra gemensamma patienter. Som fysioterapeut arbetar du nära framförallt arbetsterapeut samt ingår även i ett team bestående av fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog, kurator, läkare, sjuksköterska och logoped. Vi söker dig som vill jobba med frågor som handlar om att hjälpa våra patienter att klara övergången från ungdom till av klara av sitt vuxna liv. I teamarbetet ingår bland annat att göra utredningar, bedömningar, behandling, hjälpmedelsutprovningar och uppföljningar. Som fysioterapeut arbetar du även med information, rådgivning, handledning, samverkan och utbildning till nätverk och personal. Vi erbjuder ett varierande arbete där smidighet och förmåga att hitta lösningar på stora och små problem är viktigt.

Som länsklinik satsar vi mycket på utbildning då vi är en kunskapsbärande verksamhet. Vid anställning av just denna tjänst erbjuder vi återbetalning av ditt eventuella CSN-lån. Placeringen är i Sollefteå och teamets upptagningsområde är Sollefteå och Kramfors.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Har du tidigare erfarenhet av arbete med vår målgrupp samt vana att arbeta i tvärprofessionella team, ser vi det som meriterande. Eftersom resor ingår i tjänsten är körkort B ett krav.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga och att du arbetar bra tillsammans med kollegor och kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har god förståelse för hur andra tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du är ansvarstagande och strukturerad genom att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Slutligen är du flexibel med god möjlighet att anpassa dig efter ändrade omständigheter.

Känner du igen dig i beskrivningen? Tag då chansen att bli en av oss!

Varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-10-15

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ingela Sandell

Enhetschef

Telefon: +4662019442

E-post: ingela.sandell@rvn.se

 

Lena Andersson

SACO

Telefon: 060-18 29 72

E-post: lena.andersson1@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Fysioterapeut/Sjukgymnast till Habilitering, Sollefteå

Region Västernorrland