medrek.se

logo

Engagerad gruppledare till Magnoliagården som vill göra skillnad!

Företag Forenede Care
Regioner
Utgår

2023-10-14

Ansök nu

Engagerad gruppledare till Magnoliagården som vill göra skillnad!

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Magnoliagården är ett vård- och omsorgsboende med demens- och somatisk inriktning beläget i centrum av Staffanstorp. Boendet erbjuder 75 platser fördelat på 7 enheter varav 3 enheter är demensenheter och 4 enheter är somatiska enheter. Magnoliagården drivs på uppdrag av Staffanstorps kommun. På plats finns verksamhetschef, enhetschef gruppledare, paramedicinare, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, Leva Livet inspiratör, lokalvårdare, fastighetsskötare samt många engagerade undersköterskor och vårdbiträden.

Vi erbjuder våra boende omsorg och service av hög kvalitet genom en personlig, effektiv och kundanpassad organisation. Varje dag ska vara värdefull för våra boende. För att lyckas med detta måste vi bl.a. ha motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. 

Forenede Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, förmånserbjudanden, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

ARBETSUPPGIFTER

För att förstärka vårt team söker vi en engagerad undersköterska som ska arbeta som gruppledare.

Du ansvarar för 4 enheter där du får en central roll för våra boendes omvårdnad och välbefinnande. Du kommer att ha mycket kontakt med närstående och ansvarar för att genomförandeplaner och riskanalyser är uppdaterade. Du planerar, leder och handleder omvårdnadspersonal samt ansvarar för bemanning och schemaläggning. Visst omvårdnadsarbete ingår.

Du har ett övergripande ansvar för att vi arbetar enligt gällande socialtjänstlag och enligt gällande rutiner. Du har utvecklingssamtal med den personal du är arbetsledande för och ansvarar även för vissa personalmöten.

I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet.

Ni är 2 gruppledare i verksamheten. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för verksamheten.

Du kommer även att ha ansvar för matbeställningar till verksamheten och se till att våra nyckeltal hålls.

KVALIFIKATIONER

Utbildad undersköterska med erfarenhet från demens, somatisk och geriatrisk vård. God kännedom i dokumentation enligt SoL. Meriterande är erfarenhet i arbetsledande ställning.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har de äldres bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning.

Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

ERFARENHET KRÄVS

Ja

KRAV

Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

100 %. 40 timmar vecka. Dagtid måndag-fredag.

 Provanställning på 6 månader tillämpas. 

LÖN

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse. 

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

2023-09-30.

Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON

Emelie Borgström

Verksamhetschef

Magnoliagården

Telefonnummer:0704-201470

Melj: emelieb@forenedecare.com

UTDELNINGSADRESS

Norregatan 8

POSTNUMMER

245 31

POSTORT

Staffanstorp

KOMMUN

Staffanstorps kommun

LÄN

Skåne

Dela detta jobb

logo
Engagerad gruppledare till Magnoliagården som vill göra skillnad!

Forenede Care