medrek.se

BVC-sköterska til Zätagränds Hälsocentral

Regioner
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

BVC-sköterska til Zätagränds Hälsocentral

Arbetsplatsbeskrivning

Nu söker vi en BVC-sköterska till Zätagränds Hälsocentral. Det är en tillsvidaretjänst på 70%, möjlighet finns också att kombinera med 30% distriktssköterska/sjuksköterska. På Zätagränd händer det spännande saker. Just nu deltar vi i ett pilotprojekt som heter barnsäkert där vi har ett nära samarbete med socialtjänsten. Vi har också ett projekt som heter främja barns normalvikt där vi har en fast anställd dietist som vi arbetar nära.
Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och har barnet i fokus och som gillar utveckling och inte är rädd att testa nya saker.

Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kolleger bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge barn och föräldrar bästa möjliga omhändertagande.
Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat, har initiativförmåga och ansvarskänsla. Vi vill att du har god samarbetsförmåga och personlig lämplighet för att arbeta tillsammans med de kompetenser som ingår i Familjecentralens verksamhet. Ett väl fungerande teamarbete är grunden för effektiva flöden och god arbetsmiljö. I arbete ingår det att ha föräldragrupper, att göra hembesök och ha regelbundna träffar med barnmorskor bland annat.

Zätagränd hälsocentral ligger centralt placerad i Östersund och är en mycket väl fungerande hälsocentral med trivsel på hög nivå och god arbetsmiljö! Enheten kännetecknas av gott samarbete mellan alla yrkeskategorier. Nivån av ansvarstagande är mycket hög och vi är måna om god service och bra arbetsmiljö för våra medarbetare. På vår arbetsplats är stämningen positiv med god laganda. Hälsocentralen är bemannad med både specialister och utbildningsläkare, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Här finns också rehabkoordinator, dietist, arbetsterapeut, sjukgymnaster och psykosocial mottagning. Vi har en välbesökt familjecentral med barnmorskemottagning, barnhälsovård, socialtjänst samt öppen förskola.

Vi är ca 55 medarbetare och två enhetschefer som tillsammans tar hand om drygt 12 400 listade patienter.

Arbetsbeskrivning

För yrket gäller sedvanliga arbetsuppgifter utifrån Nationella riktlinjer (Barnhälsovårdens riktlinjer för Jämtlands län) och hälsovalets uppdrag.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till barnsjuksköterska.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
För tjänsten är körkort önskvärt.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Margareta Laxvik
Enhetschef
Telefon: 063-14 21 11
Email: margareta.laxvik@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Annica Åreng
Vårdförbundet
Telefon:
Email: annica.areng@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/699/2023
Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Dela detta jobb

BVC-sköterska til Zätagränds Hälsocentral

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård