medrek.se

logo

Arbetsterapeut till äldreboenden i Mora, Ekbacken och Tomtebogården.

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Arbetsterapeut till äldreboenden i Mora, Ekbacken och Tomtebogården.

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vill du vara en del av teamet och vara med och påverka och utveckla äldreomsorgen? 

Vi söker nu en Arbetsterapeut till våra verksamheter Ekbacken och Tomtebogården i Mora.

Ekbacken och Tomtebogården är båda ett äldre- och demensboende med 32 respektive 40 lägenheter. Ekbacken har ett naturskönt läge i närheten till vattnet i området Noret norra och Tomtebogården ligger i området Tomtebo ungefär en kilometer utanför centrala Mora med närhet till både Siljan och Vasamonumentet. 

Arbetsbeskrivning/kvalifikationer:

För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att Du är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet inom äldreomsorgen. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har ett nära samarbete med fysioterapeut/sjukgymnast, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal och du är en del i verksamhetens kvalitetsråd och ledningsgrupp. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga och är trygg i en arbetsledarroll. Du har erfarenheter och god kunskap i att jobba med systematiskt kvalitetsarbete

Att arbeta som arbetsterapeut hos oss innebär varierande arbete med varierande patientgrupper. Finns möjlighet att utgå från båda boendena och du har tillgång till verksamhetens bil. Du kan självständighet lägga upp ditt arbete och styra dina dagar. Vi ser att du är driven och patientcentrerad och vill arbeta för att förändra och förbättra för de som bor hos oss.

Egenskaper:

För att lyckas i rollen tror vi på att du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat och delar vår värdegrund. (www.ansvarochomsorg.se)

Kvalifikationer:

Du är legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande. B-körkort.

Övrigt:

Tjänstgöring dagtid mån-fre. Tjänsten är på 100% Tillsvidare Provanställning tillämpas.
 

Tillträdes datum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning kontakta:

Verksamhetschef Ekbacken, Anna-Lena Paulsen
Mail: anna-lena.paulsen@ansvarochomsorg.se, tel: 0761-81 03 80

Dela detta jobb

logo
Arbetsterapeut till äldreboenden i Mora, Ekbacken och Tomtebogården.

Forenede Care