medrek.se

logga

Anestesisjuksköterska till Danderyds Sjukhus

Ansök nu

Anestesisjuksköterska till Danderyds Sjukhus

Anestesiverksamheten på Danderyds Sjukhus bedriver flera spännande uppdrag och erbjuder en attraktiv arbetsplats för dig som söker utmaning, inflytande och trivsel. Är du en person som lockas av ett intressant och innehållsrikt arbete tillsammans med kompetenta kollegor? Fördjupad kompetens inom ett mindre område eller variation och omväxling? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Anestesiverksamheten på Danderyds Sjukhus AB är omfattande och allsidig. Vi bedriver elektiv och akut samt pre- och postoperativ vård. Verksamheten är indelad i flera enheter; Kirurgi, Urologi, Ortopedi, Gynekologi, Obstetrik, Öppenvårdskirurg samt ÖNH och Medicinsk tandvård där vi bland annat utför barnanestesi. Vi utför även anestesi på Röntgen, Endoskopin och Hjärtintervention. Vi ser det som en fantastisk tillgång med rotationsmöjligheter, variation och flexibilitet. Även rotation mellan anestesi och IVA/Postop kan erbjudas vid intresse. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling och samtliga enheter präglas av hög kvalitet och omtanke

Tolv anledningar att arbeta inom Anestesiverksamheten Danderyds sjukhus:

 • Möjlighet till bred kompetens med flertalet olika ingrepp samt patienter i alla åldrar

 • Utvecklingsmöjligheter som anestesisjuksköterska oavsett var du befinner dig i din karriär

 • En tillsvidareanställning 38,15 alternativt 40,00 timmar/vecka

 • En personlig introduktion anpassad efter dina tidigare erfarenheter

 • Ett tydligt, närvarande och lyhört ledarskap

 • Stort fokus på arbetsmiljö och inflytande

 • Flera stödfunktioner som underlättar ditt dagliga arbete såsom omvårdnadsledare, utbildningsledare och kvalitetsutvecklare

 • Individuell schemaplanering där stor hänsyn tas till dina specifika behov

 • Vi satsar mycket på kompetensutveckling genom både externa och interna utbildningar. Bland annat erbjuder vi flera studiedagar per år, möjlighet till hospitering samt ett stort utbud av kurser och utbildningar att söka. Vi uppmuntrar även forskning och högre examen

 • Generöst friskvårdsbidrag samt tillgång till träningslokal/gym på sjukhusområdet

 • Vi arbetar efter SLL kompetensstege. En individuell kompetensutvecklingsplan tas fram tillsammans med dig för att erbjuda kontinuerlig fortbildning

 • Rotationstjänstgöring och ett varierande och omväxlande arbetsinnehåll alternativt fördjupad kompetens inom ett mindre område på en enhet

Vi söker

Dig

som vill vara delaktig i vårt team som anestesisjuksköterska. Du tilltalas av en stimulerande och omväxlande arbetsmiljö som präglas av hög kvalitet och spännande arbetsuppgifter. Du gillar att ta egna initiativ och har en god förmåga att arbeta både självständigt och i samverkan med kollegor, andra professioner och verksamheter. Du lyssnar, kommunicerar och kan lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du kan hantera stress på ett professionellt sätt och trivs med ett omväxlande arbetstempo. Att du är intresserad av förbättrings- och utvecklingsarbete ser vi som en stor tillgång.

Vårt motto är att såväl patienter som medarbetare ska känna att de är i trygga säkra händer. Det har lett till att Anestesiverksamheten på Danderyds sjukhus är en attraktiv arbetsplats med stolta medarbetare. Om detta väcker din nyfikenhet så besök oss gärna på Instagram: danderyd_aneiva samt www.ds.se
 

”Vad är det bästa med att arbeta hos oss? ”

Anestesisjuksköterskor och undersköterskor:

”Det är en trevlig och familjär stämning. Kollegorna! Jag har alltid roligt på jobbet. Man bryr sig om varandra. Man får mycket stöd från chefer, mer erfarna kollegor och andra yrkeskategorier. Varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.”


Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med specialistexamen inom anestesi. Erfarenhet av arbete som anestesisjuksköterska är meriterande.

Om verksamheten

Verksamhetsområdet Anestesi och Intensivvård präglas av hög kvalitet och en stabil medarbetargrupp i alla professioner. Förutom anestesin, som består av fyra operationsavdelningar inom kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, dagkirurgi samt ÖNH och Tandanestesi och verksamhet externt, så har verksamhetsområdet postoperativa avdelningar, Intensivvårdsavdelning (IVA), Smärtmottagning, Nationellt respirationscentrum (NRC) och Sterilteknik. Vi är ett stort verksamhetsområde med sammanlagt cirka 400 medarbetare. Årligen utförs ca 24 000 anestesier på ca 25 operationssalar. I vårt uppdrag ingår även utbildning, klinisk forskning och utveckling.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

logga
Anestesisjuksköterska till Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB