medrek.se

  Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen Malmö stad

Välkommen till hälsa-, vård- och omsorgs­förvaltningen

Vår förvaltning ansvarar för det som i dagligt tal kallas äldreomsorg, men som rymmer så mycket mer. Hos oss bidrar du till äldres trygghet, hälsa och möjlighet till ett rikt liv. Dessutom sätter vi dig som medarbetare i centrum.

 

Bransch

Hälsa-, Vård- och Omsorg

Anställda

5500

Huvudkontor

Malmö

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Carina Jutemar

Avancerad undersköterska, hemtjänst

Ghafar Haleemi

Sjuksköterska, korttiden

Isak Petersson

Fysioterapeut

– Planen var att jag skulle vara kvar ett par år tills att barnen blev större, men jag trivdes så bra med jobbet och kollegorna så jag bestämde mig för att utbilda mig till undersköterska. På den vägen är det!

– Innan jag utbildade mig till sjuksköterska jobbade jag många år som undersköterska inom hemtjänsten. Genom det jobbet fick jag en bra inblick i hur det är att arbeta för kommunen. Under min utbildning till sjuksköterska hade jag min praktik på sjukhuset och där tyckte jag mest att vi hade kontakt med läkare och fick inte göra så mycket omvårdnad som jag önskade. Jag visste att sjuksköterskorna i kommunen var närmare patienterna och fick utföra med omvårdnad så därför var det naturligt att jag sökte mig tillbaka efter utbildningen. Det är också en avgörande faktor att vi ofta jobbar dagtid inom kommunen, inte lika mycket helger och kvällar. Då har jag mer tid för familjen och fritiden.

 

– Jag har ett omväxlande arbete där varje dag är olik den andra och fantastiska kollegor som stöttar mig i de utmaningar jag ställs inför. Jag trivs helt enkelt mycket bra i Malmö stad!

Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen Malmö stad i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen Malmö stad

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor